Νεκρός από κορωνοϊό διευθυντής σχολείου στην Θεσσαλονίκη! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό, άφησε ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Χαλάστρας στην Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός πάλευε εδώ και αρκετό καιρό για να κρατηθεί στην ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Χαλάστρας εξέφρασε ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αντώνης Αντωνιάδης.

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου και φίλου Γιώργου Μπέγκα, Διευθυντή του ΕΠΑΛ Χαλάστρας. Ενός εξαίρετου συναδέλφου που με το ήθος του, την ευσυνειδησία και την συνέπειά του, τίμησε τον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης. Ένας άνθρωπος ακέραιος, δημιουργικός με αγάπη για την εκπαίδευση και τον συνάδελφο. Υπηρέτησε και τίμησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα υποδειγματικά. Αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις σκέψεις και στις καρδιές μας. Καλό παράδεισο Γιώργο, θα μας λείψεις, ήσουν αγαπημένος φίλος και συνεργάτης μου. Το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του αγαπητού μας Γιώργου και να έχουν τη δύναμη για να διατηρούν ζωντανή την μνήμη του», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα