Νεαρή Γαλλίδα στο Βέλγιο διοργάνωσε πάρτι οργίων για τα γενέθλιά της με 50 έκφυλους | newsbreak

Μοιραστειτε το

Πάρτι οργίων με 50 καλεσμένους διοργάνωσε μία νεαρή Γαλλίδα στο Βέλγιο, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά της, αψηφώντας τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Το «μενού» που προσέφερε με το αζημίωτο στους ολόγυμνους, γαλλικής καταγωγής καλεσμένους της περιλάμβανε από πόρνες έως ναρκωτικά και αλκοόλ. Η 27χρονη Γαλλίδα πίστευε ότι διοργανώνοντας το όργιο μεταμεσονύχτιες ώρες στο χωριό Σεν Μαρντ δεν θα γινόταν αντιληπτή στην Αστυνομία, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τους…γείτονες. Η τοπική αστυνομία δέχτηκε «βροχή» από καταγγελίες για τον θόρυβο που προερχόταν από το σπίτι του οργίου, και αποφάσισε να κάνει έφοδο.

Όταν οι άνδρες της Αστυνομίας εισέβαλαν στο σπίτι της Γαλλίδας, βρήκαν 50 γυμνούς άντρες και γυναίκες, μεταξύ των οποίων και πόρνες, να διασκεδάζουν και να επιδίδονται σε αχαλίνωτο σεξ. Ανακάλυψαν, δε, ότι προσκεκλημένοι της 27χρονης είχαν πληρώσει από 250 ευρώ ο καθένας για να καλυφθεί το κόστος των ναρκωτικών και να πληρωθούν οι πόρνες.

Μάλιστα, εκτός από ναρκωτικά, ένας εκ των καλεσμένων βρέθηκε με «αέριο γέλιου» πάνω του, ενώ, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το σπίτι ανήκει σε έναν Βέλγο ο οποίος δεν γνώριζε για το πάρτι.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα