ΝΔ: Απάντηση στο tweet Πολάκη περί κατάργησης και επανασύστασης της ΕΥΠ

Μοιραστειτε το

Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το θέμα των παρακολουθήσεων, με τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη και του συνταγματολόγου Ακρίτα Καϊδατζή, συνδέει Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

«Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία» για τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει η Νέα Δημοκρατία και υποστηρίζει ότι το άρθρο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώνει παλαιότερες δηλώσεις περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας. Στο πλαίσιο αυτό, οι αναρτήσεις Πολάκη και Καϊδατζή περί κατάργησης της ΕΥΠ και επανασύστασης της, αποτελούν «εξειδίκευση» του άρθρου του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνει η ΝΔ.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν ήδη την “εξειδίκευση” (συνημμένες αναρτήσεις Πολάκη και Καϊδατζή) της στρατηγικής που ξεδίπλωσε ο κ. Τσίπρας στο άρθρο του στην ΕφΣυν με τίτλο: Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία. Ένα άρθρο που ήρθε απλώς να συμπληρώσει, να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει αντίστοιχες παλαιότερες δηλώσεις του περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας και άλλα παρόμοια» αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνταγματολόγος έγραψε στο twitter ότι «και ο πιο καλοπροαίρετος αντιλαμβάνεται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει την ΕΥΠ και να ιδρύσει νέα υπηρεσία πληροφοριών. Και αφού μαζί καταργηθούν όλες οι οργανικές θέσεις της, οι υπάλληλοί της δεν θα προστατεύονται από τη μονιμότητα και θα μπορούν ν’απολυθούν». Ο Παύλος Πολάκης στη συνέχεια, συμφώνησε με την άποψη του κ. Καϊδατζή.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...