«Να προσέχεις την κόρη μας…» ήταν τα τελευταία λόγια της καρκινοπαθούς που κόλλησε κορωνοϊό στον «Άγιο Ανδρέα» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα μηνύματα -σαν διαθήκη- που αντάλλαξε μια 44χρονη καρκινοπαθής με τον πρώην σύζυγό της, δείχνοντας την τεράστια έγνοια που είχε για το ανήλικο παιδί τους, η οποία κόλλησε κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν για την πάθησή της και τελικά έφυγε «άδοξα» από τη ζωή, εξαιτίας της βεβαρημένης κατάστασής της.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην σύζυγός της στο newsit.gr, στην τελευταία τους συνομιλία η 44χρονη τον ενημέρωσε ότι μάλλον νοσεί με κορωνοϊό και του ζήτησε να προσέχει την 13χρονη κόρη τους.

Πρώην σύζυγος: Πώς πάει;
44χρονη: Χάλια.
Πρώην σύζυγος: Ωχ, τόσο πολύ; Κουράγιο!
44χρονη: Ευχαριστώ. Μάλλον κόλλησα Covid. Να προσέχετε με τον […] το παιδί. Μη μου λυπηθεί, γιατί χωρίς άμυνα δεν ξέρω αν θα βγω. Να τη σπουδάσεις. Να την πας σε ψυχολόγο. Να της ζητήσεις συγγνώμη από μένα και να την προσέχεις.

Δείτε επίσης: Έκτακτα μέτρα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα μετά τα συνολικά 52 κρούσματα

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν μετά τον θάνατό της, η γυναίκα πιθανότατα νόσησε από συνοδό ασθενούς, καθώς νοσηλευόταν σε τετράκλινο θάλαμο, ενώ έπρεπε να βρίσκεται σε μονόκλινο λόγω της πάθησής της. Μάλιστα, είχε προκαλέσει αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι, εν μέσω πανδημίας, επιτρεπόταν να βρίσκονται συνοδοί ασθενών στους θαλάμους του νοσοκομείου.

Της άλλαζαν διαρκώς δωμάτια και ερχόταν σε επαφή με κόσμο

Την καταγγελία επιβεβαιώνει και ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος ανέφερε πως η 44χρονη μεταφερόταν συνεχώς από θάλαμο σε θάλαμο και αναγκαστικά βρισκόταν σε επαφή με αρκετά άτομα. «Άρχισε να μου γράφει στο Viber ότι την είχαν αλλάξει δύο και τρεις φορές θάλαμο. Μου έλεγε ότι γίνεται ένα μπάχαλο στο νοσοκομείο και την αλλάζουν συνέχεια δωμάτια. Σε κάποιους από αυτούς τους θαλάμους ήταν με άλλους τρεις ασθενείς και στον τελευταίο ήταν με τέσσερις. Από δίπλα της περνούσαν και συνοδοί ασθενών», καταγγέλλει ο άνδρας.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία νοσούσε από ένα είδος λευχαιμίας, είχε μπει στο νοσοκομείο στις 27 Δεκεμβρίου με χαμηλό αιματοκρίτη και υψηλά λευκά αιμοσφαίρια. Ο πρώην σύζυγός της είπε ότι γενικά η κατάστασή της ήταν ελεγχόμενη και δεν μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα