Ναταλία Τσαλίκη: «Είναι κουτσομπολιό να βγαίνει ο καθένας και να λέει μου έτυχε αυτό» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη πήρε θέση για τον σάλο που ξέσπασε στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής μετά την βροχή καταγγελιών για σεξουαλική και λεκτική βία από τρανταχτά ονόματα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φλερτ» η διάσημη ηθοποιός τόνισε την επιτακτική ανάγκη να προετοιμαστούν κατάλληλα οι νέοι ηθοποιοί από τις σχολές που φοιτούν και υπογράμμισε την αναγκαιότητα να υπάρχει συνεργασία με το το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Πράγματα που πρέπει να τα μαθαίνει κάποιος και από το σπίτι»

«Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και να μη φοβάσαι. Κι είναι πράγματα που και από το σπίτι πρέπει να τα μαθαίνει κάποιος, το πώς να στέκεται στα πόδια του σαν μία αυτοδύναμη προσωπικότητα αλλά και από τις σχολές. Οι σχολές έχουν μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να ετοιμάσουμε τα παιδιά γι’ αυτό που τα περιμένει. Ότι δεν θα είναι ο σκηνοθέτης ο γκουρού, το θέσφατο ό,τι πει αυτός κι εμείς θα σκύβουμε το κεφάλι. Όχι, είμαστε συνδημιουργοί σε μία παράσταση» τόνισε η ηθοποιός.

«Αυτά τα συμβάντα αφορούν περισσότερο νέους ανθρώπους, που δεν έχουν ακόμα εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, δεν ξέρουν ακόμα τι είναι το επάγγελμα, δεν ξέρουν τι θα πει ηθοποιός κι είναι πολύ δυσδιάκριτα τα όρια. Πρέπει να τα προετοιμάζουμε αυτά τα παιδιά, πρέπει να ξέρουν ότι ναι, ανήκουν σε ένα θίασο, είναι μέρος μίας πρόβας, μίας σχολής ή μίας παράστασης, αλλά να στέκονται στα πόδια τους, να μη φοβούνται», πρόσθεσε η Ναταλία Τσαλίκη ξεκαθάρισε ότι είναι σημαντικό οι νέοι να μιλούν και να εμπιστευτούν την επιτροπή που εμπεριέχει ψυχολόγους και δικηγόρους προκειμένου οι υποθέσεις αυτές να φτάσουν στη Δικαοσύνη.

«Είναι κουτσομπολιό»

Σχολιάζοντας τις άπειρες ανώνυμες καταγγελίες στο διαδίκτυο και τα social media, η Ναταλία Τσαλίκη έκανε λόγο για «κουτσομπολιό» που δεν έχει να προσφέρει κάτι σε κανενάν: «Δε μπορεί να βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και να λέει ότι του έτυχε αυτό και αυτό. Αυτό δεν αφορά κανέναν, αυτό είναι κουτσομπολιό, είναι ριάλιτι, δεν μας αφορά και είναι κρίμα για το θέατρο», ανέφερε η Ναταλία Τσαλίκη.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα