Νίκος Ανδρουλάκης: Να δώσει ο Μητσοτάκης εντολή για άρση απορρήτου στην παρακολούθησή μου

Μοιραστειτε το

Με ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 48η επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.

Ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν πολλά ερώτηματα για τα οποία πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα.

«Το επιτελικό κράτος έγινε επιτελικό παρακράτος» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και κάλεσε τον πρωθυπουργό -ως επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών- να δώσει εντολή για άρση απορρήτου ώστε να αποκαλυφθεί ο λόγος για την παρακολούθησή του.

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός και προσπαθεί να κρύψει τη γύμνια του με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Έχει γίνει περίγελος στα διεθνή μέσα ενημέρωσης» επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε live την ομιλία του:

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να ρίξει σκιές στην πολιτική του πορεία.

Ζήτησε θεσμική και δημόσια ενημέρωση του ελληνικού λαού για την υπόθεση της παρακολούθησής του και τόνισε:

«Δεν δέχομαι ψιθύρους, δεν θα γίνω συμμέτοχος στις παρανομίες τους» σημείωσε και πρόσθεσε πως «με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έχουν τελειώσει τα “περάστε από το τμήμα δι’ υπόθεσίν σας”».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης.

Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, στις προγραμματικές προτάσεις με κοινωνικό πρόσημο που καταθέτει το κόμμα και τους στόχους εν όψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να προκαλέσει μια ισχυρή ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, υπογράμμισε και κατέληξε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» για τους πολίτες και την πατρίδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...