Νίκη απόψε για να επιστρέψει με αέρα πρόκρισης στην Τούμπα

Μοιραστειτε το

Θεωρητικά για τον ΠΑΟΚ υπάρχει και σενάριο πρόκρισης με ισοπαλία απόψε κόντρα στην Ομόνοια (22.00) αν η Γρανάδα νικήσει την Αϊντχόφεν και ο «δικέφαλος του βορρά» επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική των Ισπανών, ωστόσο, ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του δεν θέλουν να βάλουν στις σκέψεις τους αστερίσκους και μένουν στο πιο καθαρό σενάριο: με δύο νίκες επί της κυπριακής ομάδας και της Γρανάδα την τελευταία αγωνιστική προκρίνονται στους «32» του Europa League. Και έτσι θα κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με μόνη σκέψη τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θέλει καν η ομάδα του να σκέφτεται και αυτό που είπε δημόσια μέχρι και ο προπονητής της, Χένινγκ Μπεργκ: «Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας (σ.σ. με τον ΑΠΟΕΛ). Στην αρχή της σεζόν προτεραιότητα ήταν η Ευρώπη, υπήρχαν παιχνίδια που αλλάζαμε όλη την ενδεκάδα και κερδίζαμε. Θα προχωρήσουμε σε αλλαγές αύριο, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί». Ο Νορβηγός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μποτεάκ (σκόρερ στην Τούμπα) και τον Μαυρία που είναι τραυματίες.

Ο 43χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα βγαίνουν από την πλευρά της Ομόνοιας, σημείωσε: «Ολα τα παιχνίδια είναι τελικός για εμάς, θα δούμε μέσα στο γήπεδο πώς θα παίξει ο αντίπαλος. Δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν, εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ακουσα ότι θα κάνουν αλλαγές, δεν ξέρω τι αντίπαλο θα έχουμε, γι’ αυτό λέω ότι πρέπει εμείς να είμαστε καλά και εμείς για να τους δούμε μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Τζόλης έβαλε και μία άλλη παράμετρο, έχοντας στο μυαλό του την ισοπαλία της Τούμπας με την κυπριακή ομάδα την τελευταία αγωνιστική: «Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά. Είχαμε μπει πιο χαλαροί στο πρώτο παιχνίδι και δεχτήκαμε γκολ με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ». Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφύγει να ασχοληθούν και με την παρουσία του Αγγλου διαιτητή, Κρεγκ Πόουσον, από τον οποίο είχαν πολλά παράπονα στον περσινό αλησμόνητο αγώνα με τον Αγιαξ και επικεντρώνονται μόνο στο δικό τους πλάνο. Ο Γκαρσία έχει έναν προβληματισμό για το αν θα βάλει από την αρχή στο ματς τον Γιαννούλη, όμως, έχει το πλεονέκτημα ότι βασικοί παίκτες της ομάδας πήραν ανάσες με τη Λαμία. Υπάρχει, ωστόσο, και η απουσία του τιμωρημένου Αουγκούστο.

■ Ερευνα διεξάγει η Αστυνομία της Κύπρου για παραβίαση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την υποδοχή της ομάδας. Στη σχετική ανακοίνωση, γίνεται λόγος για παραβίαση του «περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, του περί Εκρηκτικών Υλών Νόμου, παράνομης συνάθροισης και ανησυχίας».

Πηγή
Author: Κώστας Πετρωτός

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...