Νίκησε χωρίς να δεχτεί γκολ η ΑΕΚ

Μοιραστειτε το

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Ένωση, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. 

Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη στη νέα εποχή του Μανόλο Χιμένεθ και συνδυάστηκε με το μηδέν παθητικό στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα: εκεί που πονάει πολύ φέτος η Ένωση. Με το τρίποντο αυτό η ΑΕΚ ανέβηκε στους 27 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τους Άρη και ΠΑΟΚ. Αντίθετα, σε δεινή θέση βρίσκεται ο Παναιτωλικός (τρίτος από το τέλος), με τη συνέχεια να αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη. 

Το τέρμα που έκρινε το ματς πέτυχε ο Γαλανόπουλος στο 41ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Μάνταλου. Σε γενικές γραμμές, η ΑΕΚ έκανε μια καλή εμφάνιση σήμερα, δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Κυρίως, όμως, φρόντισε να μη δεχθεί τέρμα, ενώ περιόρισε τους φιλοξενουμένους σε παθητικό ρόλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (67΄ Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μιτάι (79΄ Ινσούα), Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (79΄ Μαχαίρας), Γκαρσία (57΄ Λιβάγια), Τάνκοβιτς (67΄ Σιμόες), Ολιβέιρα.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης (69΄ Αριγίμπι), Μαλλής, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα (63΄ Μάζουρεκ), Λιάβας, Ταχάρ (76΄ Γιάκολις), Τσιγγάρας, Μανθάτης (69΄ Μανθάτης), Ντάλσιο, Βέργος (63΄ Αζάντι. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...