Νίκαια: Συγκέντρωση με καπνογόνα έξω από το σπίτι του καθηγητή που μαχαίρωσε σκύλο

Μοιραστειτε το

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το σπίτι του 54χρονου άνδρα στη Νίκαια που μαχαίρωσε βάναυσα σκύλο στη μέση του δρόμου – Αμετανόητος ο δράστης!

Ακόμη μια νύχτα οργής έξω από το σπίτι του 54χρονου που μαχαίρωσε σκύλο στη Νίκαια, με το συγκεντρωμένο πλήθος να φωνάζει «δολοφόνε»!

Με καπνογόνα στα χέρια για ακόμη μια φορά αρκετός οργισμένος κόσμος στήθηκε έξω από το σπίτι του 54χρονου, με τον ίδιο να συνεχίζει να δηλώνει αμετανόητος για την επίθεση στον σκύλο.

«Θα αστειεύεστε βέβαια με το μαχαίρωμα τώρα έτσι; Δεν το θεωρώ να μου το λέτε σοβαρά. Εμένα μου όρμησε, με έριξε κάτω, όταν λοιπόν ήμουν ανάσκελα με το κεφάλι προς τον ουρανό είδα τον γείτονά μου, που τον φώναξα να με βοηθήσει απεγνωσμένα» ανέφερε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή Live News.

Και πρόσθεσε: «Είχα το κεφάλι προς τον ουρανό με τον σκύλο πεσμένο και μέσα στην απελπισία μου γιατί λέω “τώρα αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μου” έκανα κάτι γιατί ο σκύλος επιτιθόταν στο λαιμό μου για να με σκοτώσει, έπρεπε να προστατεύσω τη ζωή μου».

Ο 54χρονος κατέθεσε και μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σκύλου υποστηρίζοντας ότι του επιτέθηκε και προσπάθησε να αμυνθεί. «Έχω πολλά χτυπήματα, στα χέρια μου, στα πόδια μου, στο κεφάλι, στους ώμους, στο γοφό. Ο σκύλος μπορεί να είναι φιλικός με τους γνωστούς ανθρώπους ή με άλλα σκυλιά, με το δικό μου σκυλί όρμησε και όρμησε σε εμένα», είπε.

Δείτε το video:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ταγίπ Ερντογάν: Η τελευταία του ζαριά! Χαριστική βολή από την Ελλάδα

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...