Νέο “χαστούκι” στη Σαρλίν – Η Βραζιλιάνα καλλονή και το τρίτο εξώγαμο από τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Μοιραστειτε το

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μοιράστηκε μια φωτογραφία του συζύγου της Πρίγκιπα Άλμπερτ σε μια προφανή παράσταση ενότητας, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα για τα προβλήματα στον γάμο τους. Ο Αλβέρτος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο το νέο έτος για να πολεμήσει τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς για ένα τρίτο εξώγαμο παιδί με μια μυστική ερωμένη του.

Η φωτογραφία δείχνει την 42χρονη να ακτινοβολεί στο πλάι του 62χρονου πρίγκιπα σε μια οικογενειακή έξοδο με τα εξάχρονα δίδυμα παιδιά τους.

Πρόκειται για μια Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν δεσμό και απέκτησαν ένα παιδί.

Η εντυπωσιακή Σαρλίν έχει προκαλέσει προβληματισμό με την τελευταία ακραία αλλαγή στα μαλλιά της. Πηγές της Dailymail αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα είχε μια χαλια χρονιά και προετοιμάζεται για τη δικαστική διαμάχη που θα αρχίσει τον Φεβρουάριο στο Μιλάνο.

Ο Αλβέρτος υποστηρίζει οικονομικά δύο εξώγαμα παιδιά. Η 34χρονη Βραζιλιάνα που τον σέρνει στα δικαστήρια, καταγγέλει ότι απέκτησε μια κόρη μαζί του στις 4 Ιουλίου του 2005. Ο ισχυρισμός της, τον οποίο οι δικηγόροι του απορρίπτουν ως “φάρσα”, είναι ένα τρομακτικό πλήγμα για την Σαρλίν, καθώς τότε είχε ήδη ξεκινήσει τη σχέση της με τον Αλβέρτο. Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Αλβέρτος έλαβε ένα γράμμα από την 15χρονη, πλέον, κόρη του, τον Σεπτέμβριο, στο οποίο του έγραφε: “δεν καταλαβαίνω γιατί μεγάλωσα χωρίς πατέρα και τώρα που σε βρήκα επιτέλους, εσύ δεν θες να με δεις”.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...