Νέο θεσμό για την ΠΦΥ προτείνει ο Π. Κουρουμπλής

Μοιραστειτε το

Το τέλος της εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ και νέα πορεία, με τον Αλέξη Τσίπρα επικεφαλής, πορεία προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κοινωνίας, ζήτησε σήμερα σε παρέμβασή του,  ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, Παναγιώτης Κουρουμπλής,.

Ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό Σταθμό Alpha 989, αποκάλυψε ότι, με αφορμή το μείζον πρόβλημα της πανδημίας, έχει παρουσιάσει στα αρμόδια όργανα του κόμματος και στην ηγεσία, πρόταση για ένα νέο υγειονομικό μηχανισμό  παρέμβασης του κράτους  στην κοινότητα. Όπως είπε, πρόκειται για ένα νέο θεσμό προληπτικής παρέμβασης, ο οποίος επεκτείνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για πρώτη φορά οργανωμένα στην κοινότητα.

Ο κ. Κουρουμπλής εξήγησε ότι πρόκειται για μία πρόταση ενίσχυσης του ΕΣΥ, πέρα από τα συνήθη περί προσλήψεων υγειονομικού προσωπικού, πρόταση που αφορά στην ολοκλήρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας  Υγείας, προσθέτοντας ότι είναι ευθύνη της κυβέρνησης να βρει τα κατάλληλα εργαλεία για να αντιμετωπίσει το ογκούμενο δημόσιο  και ιδιωτικό χρέος, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Επίσης, σημείωσε ότι άνοιξε πλέον στην Ευρώπη η συζήτηση για αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση ζητούσε  για την Ελλάδα, δηλαδή το κούρεμα του χρέους, καθώς  η πανδημία οδηγεί στην αλματώδη αύξηση του δημόσιου χρέους  πολλών ευρωπαϊκών χωρών.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...