Νέος κύκλος έντασης στη Βουλή με Γεωργιάδη, Πολάκη: «Κάνατε πραξικόπημα» – «Τα λέμε στα δικαστήρια»

Μοιραστειτε το

Βουλή: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση μετά τη διακοπή της το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από όσα έγιναν με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη. Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε στον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ για να δεχθεί «πυρά» από τον Γιάννη Ραγκούση. Ξανά στο βήμα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, απάντησε ο υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης.

Η συνεδρίαση της Δευτέρας (31/01) στη Βουλή, η οποία διακόπηκε μετά το «χάος» που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Παύλου Πολάκη, συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης (02/02). Στο βήμα κλήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

«Είναι τόσο σοβαρό το θέμα που ανέκυψε χθες που όχι μόνο πρέπει να μιλήσουν όλα τα κόμματα και να πάρουν θέση, αλλά και εσείς προσωπικά», είπε αρχικά ο κ. Ραγκούσης.

Σε αυτό το σημείο, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας πήρε τον λόγο για να αναφερθεί σε όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

«Η χθεσινή συνεδρίαση του κοινοβουλίου ήταν αποκαρδιωτική απέναντι σε αυτό που περιμένει ο ελληνικός λαός. Η Βουλή δεν είναι ένα οποιοδήποτε μέρος που παίρνουμε τον λόγο για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Πουθενά το Σύνταγμα για έκφραση γνώμης δεν απονέμει δικαίωμα του απεριόριστου. Ο κανονισμός που μας προφυλάσσει από το να γίνουμε ένα σώμα φωνασκούντων εξασφαλίζει την απρόσκοπτη διεξαγωγή της απεριόριστης ελευθερίας των βουλευτών. Η τελική ευθύνη για τη διεξαγωγή των συζητήσεων ανήκει στο προεδρείο, που είναι διακομματικό», ανέφερε ο κ. Τασούλας και πρόσθεσε:

«Χθες το προεδρείο αφαίρεσε το λόγο από τον κ. Πολάκη. Δικαιούται ο καθένας να έχει άποψη γι αυτό, αλλά το προεδρείο έχει τον τελικό λόγο. Και ο κ. Πολακης αντί να καταφύγει στα μέσα που μπορούσε να χρησιμοποιήσει, κάθισε στο βήμα. Το ένα είναι η αφαίρεση του λόγου του κ. Πολάκη από το προεδρείο και το άλλο η συμπεριφορά του που αφαίρεσε το λόγο από τους υπόλοιπους 23 συναδέλφους του».

«Τι θέλατε να γίνει εάν ένας βουλευτής δεν κατεβαίνει από το βήμα; Να τον σύρουν; Να διασυρθεί η Βουλή σε όλο τον κόσμο λες και είμαστε στο Χονγκ Κονγκ. Αν η πλειοψηφία δεν ικανοποιεί, θα τον αλλάξει ο εκπροσωπούμενου από εμάς εδώ μέσα και κανείς άλλος», συνέχισε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Παρακαλώ όταν από εδώ και πέρα αισθάνεται κάποιος ότι αδικείται μπορεί να μιλήσει ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος, υπάρχουν κοινοβουλευτικά μέσα μομφής. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως καταληψίας της Βουλής. Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη και ο κ. Πολάκης θα πάρει το λόγο να μιλήσει για το νομοσχέδιο», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε LIVE τη συνέχιση της συνεδρίασης στη Βουλή

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση κατά προεδρείου και κυβέρνησης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, αφιέρωσε το σύνολο της ομιλίας του στο θέμα που ανέκυψε από το βράδυ της Δευτέρας. Ο κ. Ραγκούσης έκανε λόγο για καταπάτηση του Συντάγματος και για πρακτικές «της παλιάς δεξιάς».

«Έχετε ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και τα όρια», ανέφερε μεταξύ άλλων. Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ραγκούσης ήταν οργισμένος και εξαπέλυσε τα «βέλη» του τόσο προς το προεδρείου της Βουλής όσο και προς την κυβέρνηση. Μάλιστα, ο κ. Τασούλας παρενέβη καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από τα κυβερνητικά έδρανα, και ανέφερε πως θα απαντήσει.

«Κύριε πρόεδρε, αντί να επαναφέρετε τους συναδέλφους σας της Νέας Δημοκρατίας που διακόπτουν τον ομιλητή λέτε ότι θα απαντήσετε. Είναι αυτό θεσμική συμπεριφορά προέδρου Βουλής;», είπε με εμφανή ένταση ο κ. Ραγκούσης.

«Με το ζόρι κόλαση δεν θα γίνει ούτε η Βουλή, ούτε η χώρα»

Ο κ. Τασούλας απάντησε στη συνέχεια, καταλογίζοντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ πως είχε πρόθεση να δυναμιτίσει το κλίμα. «Με το ζόρι να προκαλέσετε κόλαση, δεν προκαλείται», είπε ο κ. Τασούλας αναφέροντας πως χρησιμοποιήθηκαν βαριές εκφράσεις του παρελθόντος.

«Η κόλαση δεν θα έρθει ούτε με αναφορές σκληρές του παρελθόντος που νομίζουμε ότι οι φράσεις αυτές μπορεί να έχουν εφαρμογές. Σήμερα το κοινοβούλιο διοικείται δημοκρατικά και ελεύθερα. Δεν θα μετατρέψουμε την εικόνα της Βουλής και της χώρας σε μια δήθεν τριτοκοσμική ή προσομοίωσης για κάτι που δεν ισχύει για δεκαετίες. Με το ζόρι κόλαση δεν θα γίνει ούτε η Βουλή, ούτε η χώρα» είπε ο Κώστας Τασούλας.

«Κύριε Ραγκούση δεν με καταλάβατε. Υπάρχει η αφαίρεση του λόγου, ένα ζήτημα, και υπάρχει το ζήτημα της κατάληψης του βήματος. Και θέλω να ρωτήσω τον κ. Πολάκη: Ποιος σας είπε ότι η κατάληψη του βήματος της Βουλής δεν συνιστά τρομοκρατία, προσβολή της βαθιάς έννοιας του κοινοβουλευτισμού. Για φανταστείτε να λέγαμε κι εμείς τα ίδια, ιδίως από όσους έχουν πλούσιο λεξιλόγιο από τη φαρέτρα των επιθετικών προσδιορισμών. Το μικρόφωνο έκλεισε χθες με απόφαση του προεδρείου. Η άμυνα δεν είναι η κατάληψη του βήματος, προβλέπεται άμυνα δημοκρατική και όχι άμυνα τρομοκρατική» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Βουλής και κατέληξε πριν να δώσει τον λόγο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση: «Το πολύ να βραχνιάσετε, κόλαση τη Βουλή δεν θα την κάνετε».

Βρούτσης: Ο κ. Τασούλας θεωρείται άψογος πρόεδρος

«Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες κατηγορίες για την παράταξη που έφερε τη Δημοκρατία, και την υπηρέτησε, στον τόπο», ανέφερε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

«Ο κ. Τασούλας, που ψηφίστηκε από όλους και είχε την αποδοχή όλων των παρατάξεων, θεωρείται ως τώρα άψογος πρόεδρος», σχολίασε μεταξύ άλλων καυτηριάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Ραγκούση.

Λιακούλη: Στοχευμένη πόλωση από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση

«Το Κίνημα Αλλαγής καταγγέλλει τη στοχυμένη πόλωση που δημιουργείτε, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση», ανέφερε από το βήμα η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη. «Η εικόνα μας, δεν θα πω η εικόνα σας, η εικόνα μας είναι θλιβερή», είπε μεταξύ άλλων.

Τασούλας: Άλλο διαφωνία, άλλο τρομοκρατία

Τον λόγο πήρε ξανά ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, σχολιάζοντας κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν.

«Τρομοκρατία είναι να βάζεις βόμβες σε σπίτια. Να σπας με ρόπαλα. Η τρομοκρατία δεν τρομοκρατείται, τιμωρείται. Οι πολιτικές φράσεις του παρελθόντος δεν σημαίνει ότι εφαρμόζονται. Κι εγώ μπορώ να σας πω μια φράση του Μεγάλου Ναπολέοντα. Αυτό δεν θα με κάνει Μεγάλο Ναπολέοντα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής.

Καραθανασόπουλος: Στημένο σόου από καρικατούρες

Στο βήμα στη συνέχεια, ανέβηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος. Η ομιλία του ήταν λιτή, και σε αυτή ανέφερε πως τις τελευταίες ώρες στη Βουλή παρακολουθούμε καρικατούρες να δίνουν ένα στημένο σόου.

«Την απάντηση σε όλους εσάς, θα τη δώσει ο ελληνικός λαός», σχολίασε.

Χήτας: Υπηρέτες του δικομμματισμού

«Είστε όλοι αμετανόητοι», ανέφερε με τη σειρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας. «Σας ενδιαφέρει μόνο πως θα συσπειρώσετε το κομματικό σας ακροατήριο», είπε μεταξύ άλλων.

Γρηγοριάδης: Αυτό είναι τρομοκρατία κ. Τασούλα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Κλέων Γρηγοριάδης, αφού ανέφερε πως έχει προσωπική συμπάθεια στον πρόεδρο της Βουλής, κ. Τασούλα, στη συνέχεια «πιάστηκε» από την αναφορά του για το τι συνιστά τρομοκρατία.

«Τρομοκρατία είναι να πεινά κανείς, να μην μπορεί να βρει δουλειά, να μην βρίσκει δουλειά, τρομοκρατία είναι να εγκαταλείπονται σε μια λέμβο μια μητέρα και δυο βρέφη», είπε μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, επιτέθηκε στις πολιτικές της κυβέρνησης και έκανε λόγο τη «Μητσοτάκης ΑΕ».

Οικονόμου: Τέσσερις τρομοκρατικές ενέργειες σήμερα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στις επιθέσεις με γκαζάκια που έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης. Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, με τον κ. Τασούλα να προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη στο κοινοβούλιο.

«Η παράταξη αυτή, έχει πληρώσει πολύ βαρύ φόρο αίματος από την τρομοκρατία. Αυτή η παράταξη κυβερνά», ανέφερε ο κ. Οικονόμου. «Είναι επικίνδυνο να φλερτάρετε με τέτοιες τακτικές. Η Ελλάδα του 2022 δεν θα γυρίσει στις πλατείες. Η Ελλάδα αλλάζει, εσείς δεν μπορείτε να αλλάξετε», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πολάκης: Δεν έκανα κατάληψη, μου πήρατε πραξικοπηματικά τον λόγο

Μετά το τέλος του προλόγου, από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, άρχισε εκ νέου η συνεδρίαση η οποία είχε διακοπεί το βράδυ της Δευτέρας. Στο βήμα κλήθηκε ξανά ο Παύλος Πολάκης, με τον κ. Τασούλα να λέει «δεν του αφαιρέθηκε συνολικά ο λόγος για τη διαδικασία, αλλά για τη συνεδρίαση της Δευτέρας. Σήμερα είναι μια νέα ημέρα».

«Εγώ δεν έκανα κατάληψη, ο κ. Αθανασίου έκανε κατάλυση των δημοκρατικών διαδικασιών. Εγώ καταλαβαίνω ότι αποδοκιμάζετε αυτή την πρακτική. Μιλούσε πάνω μου, την ώρα που ξεκίνησα να λέω και να απαντάω στις διαδοχικές προκλήσεις του κ. Γεωργιάδη. Μου έκανε μομφή και σταμάτησε τη διαδικασία. Δεν έδωσε τον λόγο σε άλλον ομιλητή τον οποίον εγώ εμπόδισα να ανέβει. Εγώ περίμενα εδώ με διακεκομμένη τη διαδικασία», είπε αρχικά ο Παύλος Πολάκης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχουν απογυμνωθεί όλα σας τα επιχειρήματα εναντίον των κοινοβουλευτικών διαδικασιών που πήγε να γίνει χθες. Εγώ περίμενα εσάς κ. Τασούλα να μου βάλετε μομφή για να συνεχίσω».

«Ο κ. Γεωργιάδης στη συζήτηση για την πρόταση μομφής, αφιέρωσε τη μισή του ομιλία με έντονο ύφος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απαιτώντας συγγνώμη για τη Novartis. Θα απαντήσω. Δεν θα σας ζητήσουμε συγγνώμη κύριε Γεωργιάδη. Ποτέ! Θα εξηγήσω τους λόγους μέσα από τις σελίδες του πορίσματος που εσείς καταθέσατε στη Βουλή. Σας καλώ να καταθέσετε το σύνολο του πορίσματος», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό το πόρισμα θα παραμείνει στην ιστορία της δικαιοσύνης ως η πλήρης στρέβλωση της λογικής. Το πόρισμα, λοιπόν, λέει ότι δεν ευνόησε τη Novartis γιατί δεν έθιξε τους ανταγωνιστές της», τόνισε μεταξύ άλλων.

Γεωργιάδης: Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται – Θα τα πούμε στα δικαστήρια με τον κ. Πολάκη

Στο βήμα, ακολούθησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως ήταν αναμενόμενο, απάντησε στον Παύλο Πολάκη. «Είναι μια στιγμή που πρέπει όλοι να δείξουμε μια σοβαρότητα. Ευχαριστώ για την αναφορά στο αίτημά μου χθες, που έχει καταγραφεί στο βίντεο, να μην διακοπεί η ομιλία του κ. Πολάκη. Η άποψή μου στα 15 χρόνια που είμαι στη Βουλή, είναι ότι πρόκειται για χώρο διαλόγου και συγκρούσεων. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από όσα αναφέρει ο κ. Πολάκης. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», σχολίασε.

«Όμως, να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Η πράξη αρχειοθέτησης που ζήτησε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εμπεριέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και η δικαιοσύνη δεν τη δίνει παρά μόνο στον κάθε ενδιαφερόμενο. Άρα αν γινόταν κατάθεση εγγράφων από δικαστή στη Βουλή, θα ήταν παράνομο. Το κάνατε μόνο και μόνο για να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Καταθέτω λοιπόν το σύνολο της πράξης, γιατί δήθεν είχα να κρύψω κάτι. Αυτή η πράξη αρχειοθετήσεως είναι ύμνος στην πολιτική μου θητεία. Διότι δεν αρχειοθετεί λόγω παραγραφής, αλλά καταλήγει πως όχι μόνο δεν έχω βοηθήσει τη Novartis αλλά την έχω βλάψει», πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε στη συνέχεια: «Πως λύνεται η μεταξύ μας διαφορά σε ένα κράτος δικαίου κ. Ραγκούση; Δεν λύνεται με τον θεσμικό τρόπο; Εσείς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητήσατε προκαταρκτική επιτροπή; Εγώ παραιτήθηκα και ζήτησα να γίνει ειδικό δικαστήριο για εμένα αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε. Το έστειλε στη δικαιοσύνη, η δική σας προκαταρκτική επιτροπή. Και η δικαιοσύνη απεφάνθη».

«Αθώος ήμουν από την αρχή, αθώος στην Ελλάδα και σε κάθε κράτος του δυτικού κόσμου κ. Ραγκούση, είναι ο κάθε συμπολίτης μας μέχρι να καταδικαστεί σε δικαστήριο. Εμένα επί πέντε χρόνια με ήλεγξε εισαγγελέας διαφθοράς και οικονομικός εισαγγελέας και δεν βρήκαν ούτε αποχρώσεις ενδείξεις για να κατηγορηθώ», συνέχισε ο υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε: «Το να κάνω μαθήματα δικονομίας στον κ. Πολάκη… Είστε αρκετοί δικηγόροι στην αίθουσα, να του τα εξηγήσετε. Απευθύνομαι στην ανθρωπιά σας, αφού δεν έχετε θεσμικότητα, τι πρέπει να κάνω για να σταματήσετε να λέτε για τη Novartis; Να πάω στο Βατικανό; Πέντε χρόνια έλεγχος από τη δικαιοσύνη και δεν βρέθηκε τίποτα. Τι άλλο θέλετε να κάνω για να σταματήσετε; Πρέπει να κάνω ειδικό σώμα δικαστηρίου με πρόεδρο τον Πολάκη για να είστε σύμφωνοι. Εσείς κ. Ραγκούση αρνείστε να πείτε συγγνώμη και με αποκαλείτε κλέφτη».

«Αναφορικά με το βίντεο χθες. Το τράβηξα και το έστειλα σε φίλους μου. Δεν ξέρω ποιος το έδωσε στα σάιτ. Την ίδια ώρα ο κ. Πολάκης ανέβαζε μόνος του φωτογραφίες και τις ανέβαζε στο Facebook. Δεν ήξερα ότι τον θέλατε μόνο ανφάς και όχι προφίλ. Έτσι κι αλλιώς είχε διακοπεί η συνεδρίαση και δεν υπάρχει παράβαση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι δεν είχε ένας από το ΣΥΡΙΖΑ το σθένος να τον ψέξει για το ομοφοβικό σχόλιο για το τσίγκινο σωβρακάκι. Ούτε αυτό δεν καταδικάσατε εσείς που κόπτεστε για τα δικαιώματα ομοφυλοφίλων κλπ., τόσο υποχείριά του είστε», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, «επιτέθηκε» στο ΚΙΝΑΛ και σχολίασε: «Δεν ντρέπεστε στο ΚΙΝΑΛ να εξισώνετε εμένα με τον κ. Πολάκη; Δεν ντρέπεστε; Να μην γελάτε καθόλου. Ακούστε κ. συνάδελφοι για την ιστορική αλήθεια και για την κατάντια του ΚΙΝΑΛ. Ο κ. Βενιζέλος έκανε μια ανάρτηση για τον πρωθυπουργό. Είπε κακώς που δεν μίλησε για τα πολιτικά πρόσωπα για τη Novartis. Αντιλαμβάνομαι την οργή του. Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας από τους 10 που τσουβάλιασε ο ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση Ρασπούτιν για να κερδίσει εκλογές. Ο κ. πρωθυπουργός, είναι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Ανδρουλάκης πού είναι για τη Novartis; Ούτε μια δήλωση. Αγαπητέ Βαγγέλη Βενιζέλο απευθύνομαι σε εσένα και σου λέω ότι μας αδίκησες, αλλά δυστυχώς σε αδίκησε το ίδιο σου το κόμμα. Όταν κύριοι του ΚΙΝΑΛ εξισώνετε εμένα με τον Πολάκη, προδίδετε τον Βαγγέλη Βενιζέλο».

Σχετικά με το επεισόδιο το βράδυ της ψήφισης της πρότασης δυσπιστίας, είπε: «Εγώ καθόμουν στο εντευκτήριο, έπινα καφέ και ήρθε με εξύβρισε και του είπα ότι θα τα πούμε στα δικαστήρια. Είμαστε το ίδιο; Χθες με εξύβριζε για πόση ώρα και εγώ δεν αντέδρασα. Είμαστε το ίδιο; Και κάνετε αυτή την κατάπτυστη δήλωση; Ντροπή!».

Ο κ. Γεωργιάδης συμπλήρωσε: «Ο κ. Τζανακόπουλος που φώναζε χθες γιατί δεν δίνω την πράξη αρχειοθέτησης, είναι αυτός που είχε πάει ένα βράδυ πριν στην κ. Τουλουπάκη για να πάρει τον φάκελο. Κανένας υπουργός της μεταπολίτευσης δεν έχει ελεγχθεί στο βάθος που έλεγξαν εμένα. Επτά εισαγγελείς. Λυπούμαι που δεν είμαι ένοχος για τον «εισαγγελέα» Πολάκη. Καμιά φορά θα μας βγάλετε τρελούς σε αυτή την αίθουσα. Κακώς έχασα την ψυχραιμία μου, γιατί αυτή η αίθουσα είναι ναός της Δημοκρατίας. Αυτή η αίθουσα έχει κανόνες. Το αν καλώς ή κακώς ο κ. Αθανασίου εφάρμοσε τον κανονισμό, είναι θέμα συζήτησης. Το αν ο κύριος Πολάκης καλώς ή κακώς έκανε κατάληψη στο βήμα, δεν είναι θέμα συζήτησης».

«Έχετε σκοπό κ. του ΣΥΡΙΖΑ να δίνετε εντολές στη δικαιοσύνη τι θα κάνει; Κι έρχεστε εδώ να μας πείτε για κράτος δικαίου;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Με τον κ. Πολάκη δεν πρόκειται να συζητήσω τίποτα. Θα τα πει όλα στο δικαστήριο, μετά την αγωγή που του καταθέτω. Θα έρθει εκεί και θα εξηγήσει γιατί ο οικονομικός εισαγγελεύς που με απήλλαξε έκανε κάτι παράνομο. Του εύχομαι καλή τύχη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέο επεισόδιο με Πολάκη στη Βουλή: Tου έκλεισε το μικρόφωνο ο Αθανασίου, διακόπηκε η συνεδρίαση

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...