Νέος γύρος αντιπαράθεσης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον Καλογρίτσα

Μοιραστειτε το

Η κατάθεση υπομνήματος του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα στον εισαγγελέα πυροδότησε νέο γύρο αντιπαράθεσης της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καλογρίτσας επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του ότι τα 3 εκατομμύρια που του έδωσε η λιβανέζικη πολυεθνική CCC, δεν προορίζονταν για τη κατασκευή εμπορικού κέντρου στα Εμιράτα, αλλά ήταν εξαρχής κανονισμένο από τον Νίκο Παππά να διοχετευτούν για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού, φιλικού στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Γνώριζε ο Τσίπρας;

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει:

«Ο κ. Τσίπρας μέχρι τώρα έχει αποφύγει τις απαντήσεις και καταφεύγει στη σιωπή. Ύστερα όμως από τις νέες αποκαλύψεις του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά.

Γνώριζε ή όχι για τις δοσοληψίες του στενότερου συνεργάτη του Ν. Παππά; Αν όχι γιατί τον κρατάει; Γίνονταν όλα αυτά κάτω από τη μύτη του και δεν είχε καταλάβει τίποτα; Ποιος είναι ο Λευκός Οίκος και η White Porscha; Έχει κάποια σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του και με τον ίδιο;

Τα 3 εκατομμύρια που δόθηκαν ύστερα από περίεργες διαδρομές για να στηθεί το Documento έφθασαν εκεί μέσα από νόμιμες διαδικασίες; Ο “ερευνητής” κ. Βαξεβάνης έχει να πει κάτι; Μήπως μπορεί να εξηγήσει πώς από υπάλληλος έγινε ιδιοκτήτης; Περιμένουμε τις απαντήσεις. Και θα επανερχόμαστε μέχρι να δοθούν. Από όλους».

Ξαναζεσταμένος Καλογρίτσας

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ως εξής:

«Είχε περάσει καιρός και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Τελικά δεν άργησε. Μόλις είδε τα πολύ σκούρα ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε πάλι από το καπέλο τον γνωστό λαγό, πελάτη του κ. Λοβέρδου και πρώην συνεταίρο του κου Θεοδωρικάκου, για να επαναλάβει για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Τους ίδιους έωλους ισχυρισμούς του.

Μόνο που το έργο το έχουμε ξαναδεί και εισιτήρια δε κόβει, ούτε στα πιο ακραία φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Γιατί όλοι καταλαβαίνουν πόσο στριμωγμένος είναι πια ο κος Μητσοτάκης από την κατάρρευση της οικονομίας, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Από τις εγκληματικές ελλείψεις στα νοσοκομεία, τα σχολεία και τις συγκοινωνίες. Και κυρίως από το δεύτερο κύμα της πανδημίας που σαρώνει τους πολίτες και βρίσκει τη χώρα απροετοίμαστη. Και όταν δεν έχεις σχέδιο και απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών, όσους ξαναζεσταμένους Καλογρίτσες και να βγάλεις από το καπέλο, δε σώζεσαι».

Η ανταπάντηση ΝΔ

Η Πειραιώς ανταπάντησε ως εξής:

«Όσο και αν ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει τη μπάλα στην κερκίδα, αυτή γυρίζει στο γήπεδό του. Περιμένουμε τις απαντήσεις».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός στο Ίλιον – Αναστέλλεται η λειτουργία 5 παιδικών σταθμών

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...