Νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας ο Παύλος Μαρινάκης

Μοιραστειτε το

Ο Παύλος Μαρινάκης αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση του Γραμματέα της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο Παύλος Μαρινάκης εκλέχθηκε σήμερα το απόγευμα νέος Γραμματέας της ΝΔ, ομόφωνα και δια βοής, από τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε κατά τη συνεδρίαση της Π.Ε. της ΝΔ ότι «Αποτελεί τεράστια τιμή και ευθύνη αυτή η θέση».

Στη συνέχεια, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε: «Δεσμεύομαι για ένα κόμμα ανοιχτό, σύγχρονο και ουσιαστικό κοινωνικό. Που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και όλες, χωρίς κοινωνικούς. Ένα κόμμα που δεν θα διστάζει στιγμή να αντιπαρατεθεί με λαϊκιστές και βέβαια ένα κόμμα νικηφόρο, για τις μεγάλες νίκες που έρχονται. Στέκομαι με απεριόριστο σεβασμό απέναντί σας κα σας υπόσχομαι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ΝΔ, ακόμη πιο ανοιχτή, πιο μεγάλη, μια ΝΔ για όλους. Πάμε όλοι μαζί για τις νίκες που έρχονται για όλους τους Έλληνες».

Ποιος είναι ο Παύλος Μαρινάκης

Γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα, πόλη στην οποία μεγάλωσε και επισκέπτεται συχνά καθώς εκεί ζει η οικογένειά του.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά το τέλος των σπουδών του το 2010, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου και ασκεί μάχιμη δικηγορία με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, αναλαμβάνοντας από τότε πλήθος σχετικών υποθέσεων.

Είχε πάντοτε έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά, αλλά και διάθεση για ουσιαστική προσφορά, πράγμα που πολύ φυσιολογικά με οδήγησε στο να δραστηριοποιηθεί ακόμη εντονότερα ως φοιτητής με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, οργάνωση της οποίας είχα την τιμή να διατελέσω Υπεύθυνος.

Ερχόμενος στην Αθήνα και, παράλληλα με τη δικηγορική του άσκηση αρχικά, αλλά και με τη μετέπειτα επαγγελματική του διαδρομή, μεταπήδησε στην ΟΝΝΕΔ. Έχει υπηρετήσει την Οργάνωση από θέσεις ευθύνης, με κορυφαία αυτή του Αντιπροέδρου μετά την εκλογή του στην πρώτη θέση της Κεντρικής Επιτροπής στο Συνέδριο Επανίδρυσης τον Οκτώβριο του 2016.

Στις 5 Οκτωβρίου 2019, στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ εξελέγην Πρόεδρος της Οργάνωσης αφού το 87% των Συνέδρων υπέγραψε υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Μητσοτάκης: Να δώσουμε μία ακόμα πνοή ανανέωσης στον κομματικό μας κορμό

Η χώρα γνώρισε, πλήρωσε και καταδίκασε τις ξεπερασμένες συνταγές του κράτους – αφέντη που επεβαλε βαρείς φόρους για να τους κάνει μετά ικέτες επιδομάτων από τα δικά τους χρήματα, ανέφερε στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ότι όσοι επιμένουν σε αυτές τις λογικές δεν έχουν καμία σχέση με την πρόοδο: «Μπορεί στον τοίχο τους να βάζουν την ταμπέλα “προοδευτική συμμαχία”, όμως παραμένουν “οπισθοδρομική κομπανία”, και δεν αναφέρομαι στο εξαιρετικό συγκρότημα».

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι η «καταστροφολογία και ο τυχοδιωκτισμός των αντιπάλων μας θα ενταθούν στο εξής. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις. Λίγος χρόνος μένει ακόμα μέχρι τις εκλογές, μόλις 18 μήνες. Και όσο διαστέλλεται η ατζέντα των στόχων μας, τόσο θα συστέλλεται ο πολιτικός χρόνος. Οι δράσεις μας πρέπει να ενταθούν με τη ΝΔ παρουσα σε κάθε γειτονιά, χώρο εργασίας».

«Με τις σκέψεις αυτές σας καλώ να δώσουμε μία ακόμα πνοή ανανέωσης στον κομματικό μας κορμό εκλέγοντας στη θέση του γραμματέα της Π.Ε έναν νέο δυναμικό άνθρωπο, τον Παύλο Μαρινάκη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για την κακοκαιρία: Τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» και την Αττική

F-35: «Κλειδώνει» η συμφωνία! Ραγδαίες εξελίξεις από Γενάρη – Πότε εκτιμάται ότι θα έρθουν Ελλάδα

Κρούσματα σήμερα: 5.087 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 103 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 702 οι διασωληνωμένοι

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...