Νέες καταδρομικές επιθέσεις συμπαραστατών του Κουφοντίνα – 300 σε ενάμιση μήνα

Μοιραστειτε το

Τις 300 έχουν φτάσει οι επιθέσεις συμπαραστατών στον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, οι οποίοι τον τελευταίο ενάμιση μήνα ανενόχλητοι και χωρίς να έχει συλληφθεί ούτε ένας, πυρπολούν αυτοκίνητα και προκαλούν φθορές σε ΑΤΜ τραπεζών, ενώ από την μανία τους δεν γλιτώνουν ούτε υποκαταστήματα τραπεζών.

Άλλες φορές εισβάλουν σε δημόσιους οργανισμούς και υπουργεία για να αναρτήσουν πανό και απλά να μεταφερθούν στα δικαστήρια με δικογραφία σε βαθμό πλημμελήματος και λίγες ώρες μετά κάποιοι από αυτούς να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Ομάδα κουκουλοφόρων χθες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά σε δύο ΑΤΜ τραπεζών στο Παγκράτι. Η φωτιά ευτυχώς δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, παρόλα αυτά προκάλεσε ζημιές στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι πέταξαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια σε ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ελευσίνας και προκάλεσαν υλικές ζημιές.

Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες εξαφανίστηκαν ενώ οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από το κύκλωμα ασφαλείας. Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ έλεγε στο CNN Greece «εάν δεν υπήρχε το lockdown, οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα θα είχαν μπει στην επόμενη φάση του σχεδίου τους που περιλαμβάνει καταδρομικές επιθέσεις σε καταστήματα, ακόμα και σε κεντρικά σημεία όπως στο Σύνταγμα και το Κολωνάκι, ότι δηλαδή είχαν κάνει και τις προηγούμενες φορές που ήθελαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα που έκανε και πάλι απεργία πείνας».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...