Νέες αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο ανάμεσα στον Μπιλ και την Μόνικα – «Αχόρταγη» ακόμη και μπροστά σε κόσμο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Νέες, «πικάντικες» λεπτομέρειες για το ειδύλλίο ανάμεσα στην Μόνικα Λεβίνσκι και τον 42ο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ήρθαν στο φως, μετά την έκδοση του βιβλίου της Λίντα Τριπ, συναδέλφου και έμπιστης της νεαρής τότε Λεβίνσκι στο Πεντάγωνο.

Όπως έγραψε η Τριπ στα απομνημονεύματα με τίτλο «A basket of deplorables», η Λεβίνσκι κρατούσε κυριολεκτικά και μεταφορικά τον πλανητάρχη από τα γεννητικά όργανα την περίοδο που εργαζόταν ως δόκιμη στο πλευρό του.

Το ερωτικό μασάζ στα γεννητικά όργανα μέσα σε πλήθος

Συγκεκριμένα, στο πάρτι γενεθλίων του Μπιλ Κλίντον το 1996 στο Radio Music Hall, η Λεβίνσκι κατάφερε να ζουλήξει τα γεννητικά του όργανα μέσα σε πλήθος 5.300 ατόμων.

«Καυχιόταν ότι είχε καταφέρει να βρεθεί σε τέτοια στάση ώστε να του αρπάξει τα γεννητικά όργανα χωρίς να τη δει κανείς και να κάνει στον “Μεγάλο” ένα μίνι ερωτικό μασάζ», αναφέρει η Τριπ στις σελίδες του βιβλίο της, απόσπασμα του οποίου δημοσίευσε η New York Post. «Δε θα το πιστέψεις, αλλά ζούληξα τα μπαλάκια του μέσα στον κόσμο!», φέρεται να είπε η Λεβίνσκι στην τότε φίλη της με ένα πλατύ χαμόγελο.

Ένα χρόνο νωρότερα, η Λεβίνσκι της είχε εμπιστευτεί ότι είχε σκύψει επίτηδες μπροστά του και είχε ανασηκώσει το φόρεμά της έτσι ώστε να φανεί το στρινγκ της. Η 47χρονη σήμερα Μόνικα Λεβίνσκι διατηρούσε σεξουαλική σχέση με τον Μπιλ Κλίντον, από το 1995 έως το 1997, την οποία αποκάλυψε η Λίντα Τριπ δίνοντας στη δημοσιότητα τις ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες της μαζί της.

Η Λίντα Τριπ πέθανε τον Απρίλιο 2020, σε ηλικία 70 ετών, έχοντας χάσει την μάχη με τον καρκίνο, ενώ λίγους μήνες μετά εκδόθηκε το βιβλίο της.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα