Νέα spoilers φέρνουν τα πάνω κάτω στις «Άγριες μέλισσες»! Τα μυστικά που κρατάει ο αδελφός του Δούκα! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο δαίμονας ή καλύτερα η τρέλα έχει μπει για τα καλά στα μυαλό του Μιλτιάδη και το φάντασμα του παιδιού του, του άδικα δολοφονημένου Γιάννου, ζητά εδώ και τώρα εκδίκηση. Ο Μιλτιάδης κρατά, σύμφωνα με τα νέα spoilers, δύο μεγάλα μυστικά στο τσεπάκι του, κάνοντας άνω κάτω τις «Άγριες μέλισσες».

Ξέρει ότι η Βαλεντίνη (η μητέρα των αδελφών Σταμίρη, η οποία ήταν και ο μεγάλος του έρωτας) δεν έβαλε τέλος στη ζωή της, ούτε την παρέσυρε χείμαρρος, αλλά δολοφονήθηκε! Και αυτό θα το αποκαλύψει όταν θα έρθει η στιγμή!

Όμως, η μεγάλη βόμβα στο Διαφάνι δεν είναι ο θάνατος της Βαλεντίνης… Το μεγάλο μυστικό που κρατούσε επτασφράγιστο είναι ικανό να τινάξει στον αέρα το σπίτι του αδελφού του Δούκα, αλλά και όλο το Διαφάνι!

Ενα μυστικό που κρατά χρόνια κρυμμένο και έχει να κάνει με τη ραδιούργα και άπιστη γυναίκα του Δούκα, τη Μυρσίνη. Οι σεναριογράφοι της σειράς με τον τρόπο τους έχουν κάνει τους τηλεθεατές να υποψιαστούν ότι, εκτός από μίσος, υπάρχουν και άλλες «νάρκες» στην εκρηκτική σχέση του Μιλτιάδη και της Μυρσίνης.

Στο ψυχιατρείο

Και οι δυο τους αποφεύγουν να μιλούν για το παρελθόν και ιδιαίτερα η Μυρσίνη. Εκείνη ήταν που είχε πολιορκήσει ερωτικά τον Μιλτιάδη και αποφεύγει να κοιτά κατάματα το παρελθόν της.

Ο Μιλτιάδης σε αυτά τα έξι φρικτά χρόνια εγκλεισμού στο ψυχιατρείο έχει πάρει κάποιες αποφάσεις, όπως να κάνει μαύρη τη ζωή του Μελέτη, του Κωνσταντή και φυσικά του Δούκα. Όσα θα δούμε είναι καταιγιστικά!

Η αντίδραση

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον αδελφό του Δούκα ότι ένας από τους γιους του δεν είναι βιολογικό του παιδί. Ο Δούκας σοκάρεται και απαιτεί να μάθει το όνομά του. Και αυτός είναι ο Νικηφόρος. Ναι!

Ο ρομαντικός συγγραφέας, ο οποίος επέστρεψε από το Παρίσι, παντρεύτηκε την Ασημίνα και ανέλαβε τα ηνία της διαχείρισης της περιουσίας των Σεβαστών, δεν είναι βιολογικό παιδί του Δούκα! Η αντίδραση του ισχυρού άντρα του θεσσαλικού κάμπου θα είναι σφοδρή, κυρίως απέναντι στη Μυρσίνη, αλλά και στον μέχρι τώρα γιο του. Ο Νικηφόρος, ο οποίος δεν γνωρίζει το μυστικό της μητέρας του, σοκάρεται.

Ο Δούκας έβλεπε πάντα στον γιο του, τον Νικηφόρο, ότι δεν έχει στοιχεία από τη σκληρότητα των Σεβαστών. Τόσο εκείνος όσο και ο Νικηφόρος αδυνατούν πλέον να διαχειριστούν την όλη κατάσταση και το σπίτι τους «φλέγεται».

Ο Δούκας δεν μπορεί να αφήσει ατιμώρητη τη Μυρσίνη, η οποία βρίσκεται εκτεθειμένη και δεν έχει πλέον κανέναν σύμμαχο. Ήταν άπιστη, ψεύτρα και αμετανόητη. Η τιμωρία της πλησιάζει…

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα