Νέα τραγούδια από τον Παρασκευά Καρασούλο | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Μοιραστειτε το

Δημιουργός της «Μικρής Πατρίδας», του «Δυο μέρες μόνο», «Εφτα ζωές», «Δεν είσαι εδώ» και τόσων άλλων χιλιοτραγουδισμένων, ο Παρασκευάς Καρασούλος, επιστέφει με νέα δισκογραφική δουλειά.

Η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει το τραγούδι «Της ομορφιάς το άγριο φιλί», το πρώτο από τον ομώνυμο κύκλο τραγουδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε δίσκο, στην αρχή της νέας χρονιάς και φέρουν την υπογραφή σε όλους τους στίχους του Παρασκευά Καρασούλου.

Παρασκευάς Καρασούλος, Θοδωρής Νικολάου, Γκωτιέ Βελλισάρης
Παρασκευάς Καρασούλος, Θοδωρής Νικολάου, Γκωτιέ Βελλισάρης

Έξι χρόνια μετά το «Αλλιώς» ( τη συνεργασία του Παρασκευά Καρασούλου με τη Δήμητρα Γαλάνη το 2014), ο στιχουργός συνεργάζεται σ’ αυτή την δισκογραφική εργασία με δύο νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες: τον συνθέτη Γκωτιέ Βελλισάρη ο οποίος και υπογράφει τη μουσική στα περισσότερα τραγούδια του δίσκου και τον ερμηνευτή Θοδωρή Νικολάου που ερμηνεύει το σύνολο αυτής της ενότητας τραγουδιών. Παράλληλα στο δίσκο συμμετέχουν μελοποιώντας στίχους του Π. Καρασούλου, η Ελένη Καραΐνδρου, ο Νίκος Κυπουργός και ο Γιώργος Ανδρέου ο οποίος υπογράφει και την ενορχήστρωση όλων των τραγουδιών, είκοσι πέντε χρόνια μετά τη συνεργασία τους στη «Μικρή πατρίδα».

«Της ομορφιάς το άγριο φιλί» είναι η πρόγευση και προπομπός της νέας καλλιτεχνικής πρότασης της Μικρής Άρκτου… Ακούστε το νέο τραγούδι του Παρασκευά Καρασούλου

Πηγή
Author: NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα