Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί-«Κάτι έγινε που τη σόκαρε…» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στο «κενό» πέφτουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, με την αγωνία των δικών της ανθρώπων να χτυπάει «κόκκινο».

Χθες το βράδυ, με την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, που με ζωντανές συνδέσεις και με ομάδες εθελοντών και πολιτών, «σάρωσε» Αθήνα και Αλεξανδρούπολη.

Όπως ισχυρίστηκαν κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, είδαν μια κοπέλα με κοινά χαρακτηριστικά, να κοιμάται ταλαιπωρημένη σε παγκάκι κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Άμεσα, αρκετοί πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους, σε μία προσπάθεια εντοπισμού της κοπέλας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην Αλεξανδρούπολη αυτό το διάστημα υπηρετεί και ο πρώην φίλος της 19χρονης με τον οποίο χώρισε πρόσφατα, κάτι που της «είχε στοιχίσει πολύ», όπως λέει η «κολλητή» της στο «Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε τον νεαρό αυτό και συνομίλησε μαζί του. Ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία επαφή με την Άρτεμη το τελευταίο διάστημα και δεν γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται.

Η αίτηση στα Jumbο και το τελευταίο μεσημέρι που την είδαν οι δικοί της

Ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί, με σκοπό να πάει στα Jumbo Παιανίας για να κάνει αίτηση εργασίας, όπως είπε τότε στους δικούς της. Κάμερα ασφαλείας στην οδό Αττικής στην ίδια περιοχή, την κατέγραψε στις 14:36. Η απόσταση από το σπίτι της είναι περίπου 500 μέτρα.

Μάλιστα, ένα συγγενικό της πρόσωπο την είδε να περιμένει σε στάση λεωφορείου. Φορούσε μαύρο κάπρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο με γαλάζιες ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ κρατούσε μια μαύρη τσάντα πλάτης.

Το ίδιο απόγευμα, γύρω στις 6:10 το κινητό της απενεργοποιήθηκε. Η κεραία που έπιασε το τελευταίο στίγμα και το κλείσιμο είναι της Παλλήνης.

«Δεν ήρθε σ’ εμάς εκείνη την ημέρα…»

Η Αγγελική Νικολούλη ήρθε σε επικοινωνία με εκπρόσωπο του Jumbo, ο οποίος ανέφερε ότι η 19χρονη δεν πήγε ποτέ στο κατάστημα.

«Όλες τις συνεντεύξεις τις κάνω εγώ. Κοίταξα αν ήρθε όντως να κάνει αίτηση για εργασία και δεν βρήκα κάποιο βιογραφικό ή κάποια αίτηση στο κατάστημα. Δεν ήρθε σ’ εμάς εκείνη την ημέρα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάτι έγινε που τη σόκαρε…»

Από την πλευρά της, η παιδική φίλη της 19χρονης μίλησε στο «Τούνελ» για το περιστατικό που της «στοίχισε πολύ και την είχε πάρει από κάτω».

«Ο φίλος της την μπλόκαρε στο Facebook και δεν ήθελε να συνεχίσουν. Αυτό την πείραξε. Αλλά σε τέτοιο βαθμό, να εξαφανιστεί; Αυτό μας παραξενεύει όλους. Κάτι άλλο πρέπει να έγινε που τη σόκαρε…»

Ο αδελφός της αγνοούμενης,απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της Αρτέμιδος να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με την εκπομπή.

«Είχα στείλει μήνυμα στον φίλο της, αλλά δεν συνεργαζόταν αρχικά μαζί μου, με είχε μπλοκάρει κιόλας. Στη συνέχεια μου είπε πως έχουν να μιλήσουν πάνω από δυο μήνες, δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό που μου είπε».

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα