Νέα προθεσμία στον «ψευτογιατρό» για τις νέες υποθέσεις θανάτων θυμάτων του

Μοιραστειτε το

Ο 47χρονος κατηγορούμενος / EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Συμπληρωματική απολογία θα δώσει στις 28 Ιανουαρίου ο προσωρινά κρατούμενος για υποθέσεις θανάτων βαριά νοσούντων, Νίκος Κοντοστάθης, που επί σειρά ετών παρίστανε τον διακεκριμένο ογκολόγο αποσπώντας μεγάλα χρηματικά από τα θύματά του.

Ο 47χρονος ψευτογιατρός ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία από τον ανακριτή της υπόθεσης που του καταλογίζει ευθύνες για επιπλέον θανάτους ασθενών μετά από στοιχεία που συνέλεξε η ανάκριση.

Βάσει της συμπληρωματικής κατηγορίας που αποδόθηκε στον κ. Κοντοστάθη οι συνολικοί θάνατοι που αποδίδονται στη δράση του φτάνουν τους 12, ενώ ο ίδιος είναι αντιμέτωπος και με 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας ασθενών που εμπιστεύτηκαν τις μεθόδους του, λαμβάνοντας βότανα και έλαια αντί της κανονικής θεραπείας που τους είχαν υποδείξει οι γιατροί.

Πρώην υπουργός στο κάδρο

Στην υπόθεση πλέον συγκατηγορούμενοι του 47χρονου είναι ένας κύκλος προσώπων που φέρονται να συνεργάστηκαν μαζί του στις απατηλές ενέργειές του.

Συνολικά 16 πρόσωπα έχουν τεθεί στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην υπουργός, ιατρός, που φέρεται να έχει καταγγελθεί από θύμα του 47χρονου.

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός αρνείται κάθε εμπλοκή και έχει προαναγγείλει την προσφυγή του στην Δικαιοσύνη. Στον κύκλο των ποινικά ελεγχόμενων για την υπόθεση περιλαμβάνονται γιατροί, νοσηλευτές αλλά και μία μοναχή.

Θυμίζουμε ότι κατά απολογία του ο 47χρονος τον περασμένο Ιούνιο, δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, που τον έκριναν ομόφωνα προφυλακιστέο.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...