Νέα δημοσκόπηση: Σύστημα υγείας, κορωνοϊός και μαύρες προβλέψεις για την οικονομία το τρίπτυχο που προβμηματίζει (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Αγωνία για την υγειονομική κρίση και την εξέλιξη του κορωνοϊού διαφαίνεται από τη νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία τονίζει και τις ανησυχίες των ερωτώμενων πολιτών για την οικονομία.

Σημαντικότερο πρόβλημα στην Ελλάδα, για 1 στους 3 πολίτες (33%) είναι η ιατρική περίθαλψη – Επιδημία του κορωνοϊού ενώ το 28% δηλώνει ότι είναι η οικονομία.

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της χώρας, αξιολογείται αρνητικά από το 53%, θετικά από το 14% και αρνητικά από το 32% των ερωτηθέντων.

Σε ό,τι αφορά την πρόβλεψη για την οικονομία τους επόμενους μήνες, το 67%, δηλαδή σχεδόν 7 στους 10 περιμένουν χειρότερες ημέρες ενώ το 10% μόλις λέει ότι θα καλυτερέψουν.

Απογοητευμένοι είναι οι ερωτηθέντες από την προσωπική τους κατάσταση. Το 41% λέει ότι είναι ίδια με ένα χρόνο πριν, το 40%, δηλαδή 4 στους 10, πιστεύουν ότι είναι σε χειρότερη κατάσταση και μόλις 19% δηλώνουν καλύτερα.

Η κοινή γνώμη στέλνει μήνυμα σε ποσοστό 46% ότι η χώρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση ενώ ένα 41% λέει προς τη λάθος κατεύθυνση.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα