Νέα απώλεια βαθμών η Σίτι

Μοιραστειτε το

Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία για την Μάντσεστερ Σίτι.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον 3ο όμιλο του Champions League είχε τη δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στα τρία συνολικά ματς που έχει δώσει έως τώρα στην Premier League.

Μετά τη συντριβή που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα στο «Ετιχαντ» από την Λέστερ (2-5), απόψε (3/10) προηγήθηκε στο «Έάντ Ρόουντ» της Λιντς με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ροντρίγκο και πήραν το βαθμό (1-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η Λιντς έμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό ματς, ενώ η Σίτι είχε και νέα απώλεια βαθμών στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνοντας ότι ακόμη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα: Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Μεντί (72′ Άκε), Ντε Μπράινε, Ρόντρι, Φόντεν, Μαχρέζ (77′ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ, Τόρες (65′ Μπερνάρντο Σίλβα).

Από το «μενού» του Σαββάτου ξεχώρισαν οι νίκες των Έβερτον και Τσέλσι με 4-2 επί της Μπράιτον και 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας αντίστοιχα.

Οι «εφοπλιστές» με τα δύο γκολ του Χάμες Ροντρίγκες έκαναν το 4Χ4 στο ξεκίνημα και φιγουράρουν στην κορυφή (προσωρινά), ενώ οι Λονδρέζοι επέστρεψαν στα «τρίποντα» μετά από δύο αγωνιστικές (ήττα από Λίβερπουλ και ισοπαλία με Γουεστ Μπρομ).

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...