Νέα απάντηση Σκρέκα σε Βαξεβάνη: Σταματήστε τα fake news για το φθηνό πολιτικό όφελος

Μοιραστειτε το

Σεβασμό στη συγκλονιστική μάχη που δίνει το Πυροσβεστικό Σώμα ζήτησε για ακόμα μια φορά ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, δίνοντας νέες διευκρινίσεις σχετικά με το σπίτι του σε πυρόπληκτη περιοχή και το αν έτυχε προνομιακής μεταχείρισης από τις αρχές.

Με νέα του ανάρτηση, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας σημείωσε:

«Αυτή είναι η απάντησή μου στον δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη, καθώς και σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγουν απόλυτα ψευδείς ειδήσεις:

  1. Το σπίτι μου βρίσκεται στο Κρυονέρι και όχι στη Βαρυμπόμπη, όπως με ανακρίβεια είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα που επικαλείται ο κ. Βαξεβάνης.
  2. Δεν κινδύνευσε (μέχρι τώρα) από τη φωτιά και δεν διαθέτει πισίνα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του πραγματικού σπιτιού μου που κοινοποιώ.
  3. Δεν υπήρξε ποτέ πυροσβεστικό όχημα στην αυλή για να το προστατεύσει, όπως διακινείται και το οποίο αποτελεί μεγάλη προσβολή προς τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που με κίνδυνο της ζωής τους παλεύουν για να προστατεύσουν αυτούς που πραγματικά απειλούνται.

Παρακαλώ πολύ, αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες ώρες, ας σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχει την αποκόμιση φθηνού πολιτικού οφέλους την ώρα της συγκλονιστικής μάχης που δίνει το Πυροσβεστικό Σώμα και οι εθελοντές πυροσβέστες για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών».

Η ανάρτηση του κ. Σκρέκα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα στις φλόγες – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για τις φωτιές

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...