Μ. Χάνκοκ: Θα συνυπολογιστούν όλα τα δεδομένα για την άρση του lockdown

Μοιραστειτε το

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θα κρίνει αυτήν την εβδομάδα πόσο γρήγορα μπορεί να εξέλθει η Αγγλία από το lockdown που έχει επιβληθεί για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της Covid-19, αλλά ο απολογισμός των νεκρών και ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ υψηλοί, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

«Θα πρέπει να δούμε τα δεδομένα», σημείωσε ο Χάνκοκ σε δηλώσεις που έκανε στο Sky News. «Όλοι θέλουμε να εξέλθουμε από αυτό το ταχύτερο που μπορούμε με ασφάλεια, και είναι σημαντικά και τα δύο, και η ταχύτητα και η ασφάλεια», υπογράμμισε.

«Το θέμα είναι να κριθεί πόσο γρήγορα και με ασφάλεια, πόσο γρήγορα μπορούμε να το κάνουμε αυτό με ασφάλεια. Αυτή είναι η κρίση που θα κάνουμε αυτήν την εβδομάδα, κοιτάζοντας τα δεδομένα, ενόψει του καθορισμού από τον πρωθυπουργό του οδικού χάρτη, στις 22 Φεβρουαρίου», πρόσθεσε.

«Επομένως αυτές είναι οι κρίσεις που θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα», συνέχισε.

Αναφορικά με τους εμβολιασμούς, ο Ματ Χάνκοκ τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, «να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι άνω των 70».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από το Sky News και το ΑΜΠΕ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...