Μόνη στη δεύτερη θέση η ΑΕΚ που υπέταξε και τον Ατρόμητο

Μοιραστειτε το

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η Ένωση, η οποία επικράτησε στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-1 του Ατρόμητου, στο ματς που ολοκλήρωσε την 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League. 

Το τρίποντο αυτό ανέβασε την ΑΕΚ μόνη της στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς νωρίτερα ο –μέχρι σήμερα– συγκάτοικός της Άρης γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο «δικέφαλος» έχει πλέον 36 βαθμούς, έναντι 45 του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (7η θέση), με 21 βαθμούς. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές, με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται ακίνδυνη επιθετικά, τη στιγμή που ο Ατρόμητος απείλησε από μια υπέροχη έμπνευση του Χαρίση, που προσπάθησε από τα 45 μέτρα να «κρεμάσει» τον Αθανασιάδη. 

Ωστόσο, στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πάρει το ματς. Κατάφερε να προηγηθεί με τον Ολιβέιρα στο 63ο λεπτό, έπειτα από μία απερίσκεπτη ενέργεια του Σάλομον που πέταξε κάτω τον Σιμόες μέσα στην περιοχή του Ατρόμητο.

Η νίκη της ΑΕΚ «κλείδωσε» δέκα λεπτά αργότερα, με τον Μπακάκη να βγάζει την ασίστ και τον Λιβάγια να γράφει με κεφαλιά το 2-0 στο 73΄. 

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει με εύστοχο πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 89΄. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

AEK (Mανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Λάτσι, Ινσούα, Σιμόες (82΄ Σιμάνσκι), Σάχοβ, Μάνταλος (78΄ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (82΄ Τάνκοβιτς), Λιβάγια (90+4΄ Μαχαίρας), Ολιβέιρα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκάλο (76΄ Ούμπιδες), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (40΄λ.τρ. Τομάσεβιτς), Χαρίσης, Σάλομον, Νάτσος, Μουνίθ (76΄ Αγκάγεφ), Ραμπέγιο (61΄ Κωτσόπουλος), Μανούσος (61΄ Χριστοδουλόπουλος).

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...