Μυτιληναίος: Σύμβαση κατασκευής δομών φιλοξενίας ύψους 120.000.000 ευρώ | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σύμβαση ύψους 120.000.000 ευρώ για την κατασκευή και τη συντήρηση των δομών φιλοξενίας μεταναστών στα νησιά Σάμο, Κω και Λέρο υπέγραψε η Μυτιληναίος.

Στον διαγωνισμό του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ο οποίος έγινε με την κλειστή διαδικασία, είχαν προσκληθεί και οι ΑΚΤΩΡ και ΤΕΡΝΑ.

Η Μυτιληναίος θα κατασκευάσει τις δομές φιλοξενίας μεταναστών στα νησιά Σάμο, Κω και Λέρο, αλλά θα παρέχει και υπηρεσίες συντήρησης εγκαταστάσεων για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την παραλαβή τους. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του κατασκευαστικού έργου ορίζεται από τη σύμβαση σε μόλις επτά μήνες από την υπογραφή της, δηλαδή μέχρι τις 15 Μαΐου 2021.

Στη Σάμο η δομή θα αναπτυχθεί στη θέση Ζερβού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, σε έκταση περίπου 200 στρεμμάτων. Στην Κω η εγκατάσταση θα αναπτυχθεί στην περιοχή Μεσοβούνι, σε έκταση περίπου 67 στρεμμάτων. Η διαμόρφωση της δομής θα αναπτυχθεί και σε όμορη έκταση εντός του Στρατοπέδου Καπετάν Λαζαρή (96 στρέμματα), όπου υφίσταται ήδη κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης. Στη Λέρο η δομή θα αναπτυχθεί στη θέση «Ορμος Λακκί», σε έκταση περίπου 63 στρεμμάτων.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα