Μυρτάλη Νομικού: Η εφοπλιστιστίνα που θέλει να γίνει τραγουδίστρια στο «The Voice» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τι κι αν είναι γόνος μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες εφοπλιστών; Η Μυρτάλη Νομικού αγαπάει τόσο το τραγούδι που θέλει να χαράξει τη δική της πορεία στο πεντάγραμμο.

Η 23χρονη Μυρτάλη Νομικού εμφανίστηκε στη σκηνή του «The Voice» έχοντας την αμέριστη στήριξη της μητέρας της, η οποία ασχολείται με το κλασσικό τραγούδι και την έχει μυήσει από μικρή ηλικία στον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Η Μυρτάλη αφού δοκίμασε την τύχη της σε Αγγλία και Αμερική, δήλωσε συμμετοχή στο ελληνικό talent show τραγουδιού και τραγούδησε το «Over the rainbow», εντυπωσιάζοντας τους κριτες του «The Voice».

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη γύρισαν τις καρέκλες τους και διεκδίκησαν τη ταλαντούχα Μυρτάλη, με την ίδια τελικά να επιλέγει την ομάδα του αγαπημένου της τραγουδιστή:

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα