Μπρούκλιν και ΛΑ Κλίπερς «χάλασαν τα σχέδια» των Γκόλντεν Στέιτ και Λέικερς

Μοιραστειτε το

Αλλιώς είχαν φανταστεί την πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα οι ΛΑ Λέικερς και το Γκόλντεν Στέιτ, αλλά τους «χάλασαν τα σχέδια», στους μεν πρωταθλητές οι Τζορτζ και Λέοναρντ, στους δε «πολεμιστές» οι Ντουράντ και Ίρβινγκ.

Οι «συμπολίτες» Κλίπερς «χάλασαν» τα όνειρα των πρωταθλητών για να μπουν με το… δεξί στη σεζόν 2020/2021, καθώς επικράτησαν με 116-109, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Κουάι Λέοναρντ και Πολ Τζόρτζ που πέτυχαν τους μισούς πόντους (59)!

Οι Κλίπερς ήθελαν από πολύ νωρίς να στείλουν το μήμυμά τους προς όλους, ότι εφέτος θα είναι πρωταγωνιστές κι αυτή την φορά σκοπεύουν να φτάσουν μέχρι το τέλος κι όχι να πέσουν «θύμα» έκπληξης όπως συνέβη την περασμένη περίοδο από το Μαϊάμι.

Σε ματς που ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του τίτλου της περιόδου 2019/2020, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ (39-19 στην πρώτη περίοδο) και παρότι οι «λιμνάνθρωποι» μείωσαν στο καλάθι (54-56), στο δεύτερο μέρος οι Κλίπερς έκαναν ό,τι ακριβώς έπρεπε για να φτάσουν στη νίκη.

Ο Πολ Τζορτζ με 33 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κουάι Λέοναρντ να προσθέτει 26 πόντους και τον Σερτζ Ιμπάκα άλλους15 πόντους.

Τα «βαριά χαρτιά» των πρωταθλητών πέτυχαν συνολικά 40 πόντους, ο ΛεΜπρόν 22 κι ο Άντονι Ντέιβις 18. Άλλους 17 σημείωσε ο Μοντρέζλ Χάρελ, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν με double-double (μάζεψε και 10 ριμπάουντ).

                                «Αγριεμένος» ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε «αγριεμένος» στο παρκέ μετά από 18 μήνες. Σα να μην έλλειψε μια μέρα ο σταρ του Μπρούκλιν οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του ΝΒΑ με 125-99 επί του Γκόλντεν Στέιτ.

Ο All Star φόργουορντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους σε 25 λεπτά συμμετοχής, ο Καϊρι Ίρβινγκ ήταν απολαυστικός με 26 πόντους και ο Καρίς ΛεΒέρτ πρόσθεσε άλλους 20 πόντους, με το Μπρούκλιν να κάνει… πάρτι απέναντι στους «πολεμιστές», φτάνοντας να προηγηθεί ακόμα και με 38 πόντους διαφορά πριν πάρει την νίκη.

Για τους γηπεδούχους ο Στεφ Κάρι πάλεψε σκοράροντας 20 πόντους (με μόλις 7/21 σουτ) και 10 ασίστ. Το νο2 του εφετινού ντραφτ, Τζέιμς Γουάισμαν είχε 19 πόντους στο ντεμπούτο του.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...