Μπαρμπούνης: “Έκθετη η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου!” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

“Ολίσθημα ή προσχεδιασμένο επικοινωνιακό τρικ η πολυδιαφημισμένη Τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως;” αναρωτιέται ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος  Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπαρμπούνης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφερόμενος σε Συζήτηση – Τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό Παιδείας για τα θέματα της Παιδείας και των σχολείων του Δήμου, που είχε προαναγγείλει από καιρό η Δημοτική Αρχή.

Όπως τονίζει σε σχετική του ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Ηρακλείου ενημέρωσε τους δημότες και κατοίκους με επίσημη ανακοίνωσή του και ημερομηνία ανακοίνωσης Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου (όπως μπορεί να δει κανείς στην ιστοσελίδα του Δήμου ( https://www.iraklio.gr ) ότι την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Συζήτηση – Τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό Παιδείας για τα θέματα της Παιδείας και των σχολείων του Δήμου.

Περιμένοντας  χθες να παρακολουθήσουμε τη συζήτηση μέσω του Δημοτικού Ραδιοφώνου διαπιστώσαμε ότι ως δια μαγείας από την αρχική ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου είχε αφαιρεθεί η παράγραφος για τον τρόπο παρακολούθησης της εν λόγω τηλεδιάσκεψης.

Να σημειώσουμε, ότι σε επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με το Γραφείο του Δημάρχου για τη δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση,ενημερωθήκαμε ότι δεν προβλέπεται να υπάρχουν ερωτήσεις- παρεμβάσεις παρά μόνο από συγκεκριμένους εκπροσώπους και αυτό είχε ήδη προκαθορισθεί από το Υπουργείο.

Δεχθήκαμε την απάντηση ως εύλογη και αναμέναμε να παρακολουθήσουμε κι εμείς και όλοι οι συνδημότες μας την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση.

Άνθρακες ο θησαυρός! Κι ενώ η ώρα περνούσε και σε κανένα μέσο του Δήμου Ηρακλείου δεν υπήρχε ζωντανή μετάδοση, επικοινωνήσαμε εκ νέου με το Γραφείο Δημάρχου για να λάβουμε την απάντηση ότι τελικά επρόκειτο για μια «κλειστή» Τηλεδιάσκεψη.

Και διερωτώμεθα, είναι δυνατόν ο Δήμαρχος να ανακοινώνει ανοιχτή συζήτηση με την Υπουργό μόλις τρεις ημέρες πριν χωρίς να υπάρχει κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν να παρανόησε τις οδηγίες του Υπουργείου; Είναι δυνατόν να αφήνει έκθετη την Υπουργό με τέτοιο τρόπο; Είναι δυνατόν να παραπλανά τους δημότες τόσο απροκάλυπτα; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί την αγωνία των γονέων, των μαθητών,των εκπαιδευτικών για να ικανοποιήσει τις όποιες επικοινωνιακές επιδιώξεις του;

Ελπίζουμε ο Δήμαρχος ναέχει την ευθιξία και να απολογηθεί για το χθεσινό φιάσκο!».

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα