Μπαλάσκας: Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστειτε το

Για τα έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για το μπαράζ επιθέσεων υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα μίλησε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 “ξέρουμε ότι είμαστε στόχος. Είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους. Στη Λαμία τα… έχουν παίξει οι συνάδελφοι. 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Άμα σας πω πόση δύναμη έχει όλος ο νομός θα μας φύγουν τα μαλλιά. Είναι τρελό όλο αυτό”.

Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί ήδη νεκρό τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε: “μου είναι αδιάφορο. Εγώ μιλάω για τους συναδέλφους μου. Δεν έχω έρθει για τον κ. Κουφοντίνα εδώ. Ήρθα για τους συναδέλφους μου που πήγαν να κάψουν οι Κουφοντινόφιλοι. Το θέμα είναι πολιτικό, εγώ είμαι συνδικαλιστής, δεν με ενδιαφέρει ο κ. Κουφοντίνας. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω άλλο συνάδελφό μου”.

«Δύο παιδιά χθες πήγαν να τα κάψουν ζωντανά» είπε ο κ. Μπαλάσκας για το περιπολικό που δέχτηκε δύο μολότοφ στην Ούλοφ Πάλμε. Στο στούντιο επικράτησε ένταση. «Ποια είναι η διαφορά σου από αυτούς που θέλουν νεκρούς αστυνομικούς, και τους καταδικάζουμε» είπε ο Γιάννης Στρατάκης.

«Εγώ εκπροσωπώ την τάξη και αυτοί την αταξία. Υπερασπιστείτε τον κ. Κουφοντίνα όσο θέλετε. Μόνο πανό δεν σηκώσατε μέσα στο στούντιο που να λέει “I love Louka”» είπε φωνάζοντας ο κ. Μπαλάσκας στον δημοσιογράφο. Στη συνέχεια ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ ανακάλεσε τη φράση για το «σκήνωμα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...