«Μοναχικός λύκος» ο 25χρονος ισλαμιστής-μακελάρης που έσφαξε πιστούς σε εκκλησία τη Νίκαιας (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

«Διψούσε» για αίμα ο μακελάρης ισλαμιστής που σκόρπισε τον θάνατο μέσα σε ναό της Νίκαιας!

Ο 25χρονος εξτρεμιστής εισέβαλε στη Νοτρ Νταμ της Νίκαιας και αποκεφάλισε μια ηλικιωμένη γυναίκα 70 ετών που είχε πάει για να προσευχηθεί, σκότωσε με μαχαιριές τον 45χρονο νεωκόρο του ναού, ενώ μαχαίρωσε και μια τρίτη γυναίκα η οποία κατάφερε να διαφύγει βαριά τραυματισμένη. Προσπαθώντας να διαφύγει, ο μακελάρης τραυμάτισε κι άλλα άτομα, ενώ τελικά συνελήφθη τραυματισμένος από τα πυρά της αστυνομίας. 

Τα Γαλλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «μοναχικό λύκο», ο οποίος δεν σταματούσε να φωνάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» ακόμα και την στιγμή που ήρθαν στο σημείο ασθενοφόρα να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο ισλαμιστής τρομοκράτης που διακομίστηκε σε νοσοκομείο, μιλούσε γαλλικά και δήλωσε ότι ονομάζεται Μπραχίμ και ότι αποφάσισε να δράσει μόνος του. Αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά του αποτυπώματα για να διαπιστωθεί εάν ανήκει στον κατάλογο υπόπτων.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα