Μοναχικές βουτιές για την Κατερίνα Μητσοτάκη και τον σύζυγό της στη Τζιά | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η Τζια τραβά σαν μαγνήτης την οικογένεια Μητσοτάκη! Ακόμα και αν όλοι έχουν αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, ζώντας σε ένα κλίμα οικονομικής αβεβαιότητας ελέω της πανδημίας, τα μέλη της οικογένειας βρίσκουν τον τρόπο και τον χρόνο για μια μικρή απόδραση στο κοντινότερο στην Αττική κυκλαδονήσι.

Άνθρωπος της «Espresso» «συνέλαβε» την αδελφή του πρωθυπουργού Κατερίνα Μητσοτάκη να «δραπετεύει» από την καθημερινότητα και την Αθήνα, που «βομβαρδίζεται» καθημερινά από ολοένα περισσότερες εστίες κορωνοϊού, για να κάνει ένα μικρό διάλειμμα στην Τζια, όπου απόλαυσε μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της Απόστολο Μαυραγάνη τη θάλασσα και την ομορφιά του νησιού. Άλλωστε, το ζευγάρι έχει αποδείξει την αδυναμία που έχει στην Τζια, αφού έχει σπίτι εκεί, το οποίο επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία για να αποφορτιστεί.

Το lifting στο «στρατηγείο»

Την ώρα που οι εργασίες ανακαίνισης στο ιστορικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη επί της οδού Αραβαντινού (εκεί όπου κάποτε στεγαζόταν το πολιτικό γραφείο του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) δίνουν και παίρνουν εδώ και αρκετούς μήνες, η πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Κ. Μητσοτάκη και δραστήρια επιχειρηματίας στον χώρο του real estate και ο σύζυγός της δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία του γραφικού Οτζιά.

Εκεί, στη βορειότερη παραλία του νησιού με τις ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής παραθεριστικές κατοικίες, η Κατερίνα Μητσοτάκη (φορώντας, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Espresso», ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό) έκανε ανέμελη τις βουτιές της. Στην άδεια από κόσμο αμμουδερή παραλία του νησιού η αδελφή του πρωθυπουργού δεν «ξέφυγε» από το μάτι και τον φακό του ανθρώπου της «Espresso», ο οποίος, κατά διαβολική σύμπτωση, απολάμβανε την ηρεμία και την ησυχία της παραλίας. Οσο για τον σύζυγό της; Ιδιαίτερα στοργικός, δεν την άφησε ούτε λεπτό από τα μάτια του και μάλιστα κάποια στιγμή την πήρε στην αγκαλιά του για να αφεθούν στην ομορφιά των καταγάλανων νερών…

Η «απόδραση» του γιου της και το long weekend!

Όμως, η Κατερίνα Μητσοτάκη δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που λατρεύει την Κέα. Όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», ο γιος της Γρηγόρης Δημητριάδης, διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, είχε περάσει περί τα τέλη Ιουνίου, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία τα μέτωπα της κυβέρνησης ήταν ανοιχτά (και εξακολουθούν να είναι), ένα long weekend εκεί για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ο 41χρονος «Mr Μαξίμου», που είναι κάτι παραπάνω από δεξί χέρι του πρωθυπουργού και θείου του, έχει κι εκείνος μεγάλη αδυναμία στο νησί. Παρά τον φόρτο εργασίας, αφού πολλά θέματα «φιλτράρονται» από τον ίδιο προτού φτάσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε βρει τότε τον χρόνο για να ξεσκάσει εκεί και, μάλιστα, καθημερινή. Μακριά από τα πολύβουα γραφεία της Ηρώδου Αττικού, δειπνούσε σε πολύ ποιοτική ψαροταβέρνα του Βουρκαρίου (το γραφικό λιμάνι του νησιού), σε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω του όλες τις καυτές υποθέσεις του γραφείου του.

Πηγή: Espresso

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα