Μια ξεχωριστή έκθεση βιβλίου από τη Λέσχη «Αναιρέσεις»

Μοιραστειτε το

Αφιερώματα σε θεματικές τα οποία απασχολούν αυτήν την περίοδο, βιβλιοπροτάσεις, αλλά και επιλεγμένους γενικούς τίτλους σε προσιτές τιμές.

H Λέσχη «Αναιρέσεις» ανοίγει πάλι τις πόρτες της μετά το καλοκαίρι και προσκαλεί φίλους, παλιούς και νέους, καθώς και λάτρεις του βιβλίου, στην ξεχωριστή έκθεση που οργανώνει στο αγαπημένο νεοκλασικό στην οδό Ιπποκράτους 175Β. 

Η έκθεση βιβλίου που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 15 Οκτώβρη, θα είναι ανοιχτή, καθημερινές 18:00-22:00 και Σαββατοκύριακα 11:00-22:00 και θα περιέχει μία πλούσια και ιδιαίτερη γκάμα ελληνικών και ξένων τίτλων, πολιτικών, φιλοσοφικών και λογοτεχνικών βιβλίων, ποιητικών συλλογών, μυθιστορημάτων, ιστορικών έργων, αλλά και κόμιξ.

Η λογική της επιλογής του κάθε βιβλίου ξεχωριστά έχει στον πυρήνα της την ανάδειξη και μετάδοση εκείνης της γνώσης, επιστήμης και της ψυχαγωγίας, που θέτει υπό αμφισβήτηση την κυρίαρχη αφήγηση, συμβάλλει στην καλλιέργεια του πνεύματος και την χειραφέτηση του κοινωνικού ανθρώπου, με γνώμονα την καθολική του απελευθέρωση. 

Η έκθεση αποτελεί έναν χώρο που σίγουρα θα ικανοποιήσει όσους διαπνέονται από κριτική σκέψη και αναζητούν μια εναλλακτική στη μονοσήμαντη μαζική κουλτούρα. Στην έκθεση θα έχει και ξεχωριστή γωνιά το Smassing Culture, μια ομάδα που ασχολείται με διάφορα πεδία της κουλτούρας.

Στον χώρο θα παρέχονται τα απαραίτητα υγειονομικά υλικά, θα επιτρέπεται περιορισμένος αριθμός ατόμων για την αποφυγή συνωστισμού και οι επισκέπτες θα μπαίνουν με μάσκα. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...