Μια διαφορετική συνέντευξη του Νίκου Χαρδαλιά – Στα πιτσιρίκια της Atraktos Kids (vid)

Μοιραστειτε το

Μια πολύ διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που δέχθηκε να τον ανακρίνουν δύο μικρά παιδιά στο πλαίσιο της δράσης Atraktos Kids

«Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά; Έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα», τραγούδησε πριν αρκετά χρόνια ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Atraktos δίνει την ευκαιρία σε όλους να μάθουν από τη γνώση που κρύβουν τα παιδιά μέσα τους.

Στις «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο, το μικρόφωνο και τη δυνατότητα να ρωτήσουν ό,τι τους προβληματίζει, τους κεντρίζει το ενδιαφέρον, υποβάλλοντας «σκληρές» ερωτήσεις σε γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα.

Στο τελευταίο βίντεο της σειράς, καλεσμένος-έκπληξη των παιδιών ήταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, που απάντησε πρόθυμα σε όλες τους ερωτήσεις.

«Δύναμη μου δίνουν οι μικρές καθημερινές νίκες στις μάχες που δίνουμε σε πόλεις και χωριά. Το χαμόγελο των ανθρώπων που έχουμε βοηθήσει μετά από μια φυσική καταστροφή. Κι εσείς τα παιδιά», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σκοπός της εκπομπής-δράσης της Atraktou «Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids» είναι να δώσει βήμα στα μικρά παιδιά και την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να επιστρέψουν στην αθωότητα, και να θυμηθούν πως είναι να λες ό,τι σκέφτεσαι, χωρίς φίλτρα και αναστολές.

Τα παιδιά άλλωστε κλείνουν τα αυτιά τους στις συμβουλές, αλλά ανοίγουν τα μάτια τους στα παραδείγματα. Έτσι, η Atraktos αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ θετικών προτύπων και παιδιών. Καθημερινοί άνθρωποι, ξεχωριστοί όμως ο καθένας στον τομέα του, πολιτικοί, καλλιτέχνες, παρουσιαστές και αθλητές συνθέτουν το «παζλ» γνωριμίας με τους μικρούς μας φίλους, που θέλει η Atraktos να «χτίσει».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...