Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ, Ντράγκι, Κόστα, Μισέλ, Φον Ντερ Λάιεν

Μοιραστειτε το

Η αντιμετώπιση της πανδημίας και ο συντονισμός των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό το φως των νεότερων εξελίξεων σε υγειονομικό επίπεδο και στο ζήτημα της διάθεσης εμβολίων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την καγκελάριο της Γερμανίας και τους πρωθυπουργούς της Ιταλίας και της Πορτογαλίας. 

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης και 26ης Φεβρουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης έθεσε, εκ νέου, στους συνομιλητές του την πρότασή του για καθιέρωση ενός ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού που, όταν τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν τη χαλάρωση των περιορισμών στις μετακινήσεις, θα διευκολύνει τα ασφαλή ταξίδια.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Έσοδα 82,46 εκατ. ευρώ και επιστροφή στην κερδοφορία το 2019/2020Πως θα πάρετε βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης για την εργασία σαςΑποζημίωση ενοικίου: Ψυχρολουσία για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...