Μητσοτάκης: Τα εμβόλια COVID δεν θα είναι υποχρεωτικά – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Τέρμα στην παραφιλολογία έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το αν τα εμβόλια για τον κορονοϊό θα είναι υποχρεωτικά σε όλο τον πληθυσμό.

Τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκαν δυο σχολές προπαγάνδας. Οι θιασώτες της κορονολαγνείας τύπου Πρωτοσάλτε (ΣΚΑΙ) και Ευαγγελάτου (MEGA-NEWSIT), όπου με επιθετικό ύφος απαιτούσαν (λες και είναι θεσμός που ασκεί εξουσία) να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλο τον πληθυσμό.  Μάλιστα ο Πρωτοσάλτε είπε χαρακτηριστικά «Ηλίθιοι και βλαμμένοι όσοι δεν θέλουν το εμβόλιο. Να γίνει με το ζόρι».

Οι αρνητές επίσης είχαν προεξοφλήσει, τρομοκρατώντας και αυτοί τον κόσμο ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός. Βρε κοίτα σύμπτωση και οι δυο πλευρές επενδύουν στον εμβολιασμό. 

Η προπαγάνδα όμως σταματάει εδώ με την χθεσινή ανάρτηση του πρωθυπουργού που βάζει τέρμα στις διαδώσεις και στα σενάρια. Τονίζει ότι παρόλο που είναι ασφαλή, δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός , ο οποίος θα είναι δωρεάν. Μάλιστα για να δώσει έμφαση δεσμεύτηκε ότι αυτός και η οικογένεια του θα κάνουν πρώτοι στη χώρα τον εμβολιασμό για τον COVID.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα