Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Μοιραστειτε το

Οι άριστες διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επιβεβαιώθηκαν σήμερα κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan.  

Επίσης κατά την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, συζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας σε όλους τους τομείς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή.

Από την πλευρά των ΗΑΕ συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού Omar Ghobash, ο σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών Ahmed Waheeb Alattar και ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας του Υπουργείου Εξωτερικών Khalifa Mohamed Alsuwaid.

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα για την Αττική“Τσουνάμι” προσλήψεων στο Δημόσιο το φθινόπωρο-Οι θέσεις αναλυτικάDEMO: Αύξηση εσόδων και κερδών-Συνεχίζονται οι επενδύσεις
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...