Μητσοτάκης σε Μισέλ για Oruc Reis: Αποτελεί σοβαρή κλιμάκωση από την Τουρκία

Μοιραστειτε το

Σοβαρή κλιμάκωση από την πλευρά της Τουρκίας χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη νέα μονομερή ενέργεια για τον απόπλου του Oruc Reis και την Navtex για έρευνες νοτίως του Καστελόριζου.

Ο πρωθυπουργός κατά την επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ ξεκαθάρισε ότι θα θέσει το ζήτημα στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Στη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη νέα παράνομη τουρκική NAVTEX για έρευνες νοτίως του Καστελόριζου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε στον κ. Μισέλ ότι θα θέσει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 15ης-16ης Οκτωβρίου τη νέα αυτή μονομερή ενέργεια, που αποτελεί σοβαρή κλιμάκωση από την πλευρά της Τουρκίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το μέγαρο Μαξίμου.

Β.Σ. Καρούλιας: Εκτίναξη κερδών και άνοδος τζίρουΟι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ μπαίνουν δυναμικά στο διαδίκτυοΑφορολόγητο: Ποιες αποδείξεις θα μετρούν διπλά και θα μειώνουν το δηλωθέν εισόδημα
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...