Μητσοτάκης για φωτιά στη Real: Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης πέφτει στο κενό

Μοιραστειτε το

«Η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη φωτιά που ξέσπασε στον Real FM.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του για τη φωτιά που ξέσπασε στον Real FM μετά από εκρήξεις από γκαζάκια.

Ο πρωθυπουργός είπε στον δημοσιογράφο και εκδότη ότι «η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό. Κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου από το Γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για εμπρησμό έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή και ο Νίκος Χατζηνικολάου «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο από το κτήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι σημειώνοντας πως: «Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!».

Οπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι τα μέσα ασφαλείας που υπάρχουν τόσο στην εφημερίδα όσο και στον σταθμό είναι αυστηρά, και πιθανότατα γι αυτό όλα ξεκίνησαν από τον τρίτο όροφο του συγκεκριμένου κτηρίου, που δεν ανήκει στον όμιλο των ΜΜΕ. Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσουν και οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και στους ορόφους.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...