Με… χρέωση η τηλεκπαίδευση μέσω σταθερού τηλεφώνου  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Με αστικές χρεώσεις θα επιβαρύνονται οι γονείς σε περίπτωση που οι μαθητές δεν μπορούν να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη με Cisco WEBEX Meeting.

Σε περίπτωση δηλαδή που οι μαθητές δεν έχουν  Η/Υ ή το δίκτυο έχει πέσει, ή δεν υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης, θα μπορούν να συνδεθούν μέσω σταθερού τηλεφώνου, αφού πρώτα ενημερώσουν το σχολείο προκειμένου να λάβουν έναν 9ψήφιο αριθμό που θα τους δοθεί από την διεύθυνση. 

Ο μαθητής θα καλεί από σταθερό τηλεφωνικό αριθμό στο 21-1990-2394 (σε περίπτωση που μιλάει πρέπει να καλέσει ξανά), ενώ μόλις απαντήσει ο αυτόματος τηλεφωνητής, θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον αριθμό που έχει λάβει. Έτσι, θα μπορεί να ακούει μέσω σταθερού την παράδοση του μαθήματος. 

Και μπορεί οι περιπτώσεις όπου οι οικογένειες δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν έχουν συσκευές για να παρακολουθήσουν το μάθημα οι μαθητές, ωστόσο οι γονείς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι θα δουν στον λογαριασμό τους αστικές χρεώσεις, ανάλογα με τον πάροχο τηλεφωνίας που έχουν επιλέξει, εφόσον δεν προπληρωμένο πακέτο για σταθερά τηλέφωνα.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα