Με το που αποκαλύφθηκε η υπόθεση Λιγνάδη, η κ. Σακελλαρόπουλου θυμήθηκε τα δικαιώματα τον βιαστών! | newsbreak

Μοιραστειτε το

«Ευαισθησία» από την ΠτΔ κ. Κατερίνα Σακελλαρόπουλου την οποία όμως δεν επέδειξε κατά την συνάντηση της με τη Σοφία Μπεκατώρου, αναφορικά με τα δικαιώματα των κατηγορουμένων. Ενώ κατά την συνάντηση με την γνωστή ολυμπιονίκη – θύμα βιασμού – υπεράσπισε τα θύματα τέτοιων εγκλημάτων, στην σημερινή της συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ξεκάθαρη αναφορά – έκκληση στο κράτος δικαίου και τα δικαιώματά των κατηγορουμένων σε τέτοιες υποθέσεις.

Είπε συγκεκριμένα: «Να λειτουργούν οι θεσμοί σωστά, να ερευνώνται τα ζητήματα. Το Κράτος Δικαίου να λειτουργεί προστατεύοντας όλους τους εμπλεκομένους, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα από την πλευρά του».

Λίγη ώρα πριν όμως η κυρία Λίνα Μενδώνη, είχε χαρακτηρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη ως έναν «επικίνδυνο άνθρωπο». Διαψεύδοντας οποιαδήποτε προσωπική σχέση μαζί του.

Αναμένουμε λοιπόν επιτέλους να δούμε ποιος ενέκρινε με διαδικασίες – εξπρές τον σκανδαλώδη διορισμό του Λιγνάδη στο εθνικό θέατρο. Διότι μέχρι σήμερα, όλοι έχουν φωτογραφηθεί μαζί του, αλλά κανένας δεν τον ήξερε.

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα