Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί ο Πέτσας την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Μοιραστειτε το

Έντονη είναι η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Ο κ. Πέτσας αναφερόμενος στο αυριανό πρωτοσέλιδο (Κυριακή, 4 Οκτωβρίου), μιλά για «συκοφαντικό» περιεχόμενο και απειλεί ότι θα κινηθεί «εξωδίκως και δικαστικώς» για το εν λόγω δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι το πρωτοσέλιδο έχει τίτλο «ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη αυλή του Πέτσα» και αναφέρει πως «Καταγγέλλουν τον πεθερό του υπουργού για φάμπρικα με επιδοτήσεις».

Στο δημοσίευμα προστίθεται ότι «Μοίρασαν δάσος 54.000 στρεμμάτων για να εισπράξουν ενισχύσεις εκατομμυρίων από την Ε.Ε. Με χαλκευμένα παραστατικά και χωρίς κανένα ζώο λεηλατούσαν χρήμα που αναλογούσε σε κτηνοτρόφους». 

Από την πλευρά του, ο κ. Πέτσας, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρει πως «Κάποιοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες, σε έναν άνθρωπο που τιμά με τον καθημερινό του αγώνα την τοπική αυτοδιοίκηση, με μοναδικό του “μειονέκτημα” το γεγονός ότι τυγχάνει συγγενής μου».

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, υποστηρίζει πως «Είναι θλιβερό και ανήθικο το γεγονός ότι η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” επικαλούμενη ανώνυμες καταγγελίες σε βάρος συγγενούς μου επιχειρεί να δημιουργήσει παντελώς αβάσιμες εντυπώσεις σε βάρος μου. Και μάλιστα το κάνει ενώ γνωρίζει ότι η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα όσων έχουν προβεί σε ενδεχόμενα παράνομες πράξεις».

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι «Τους ενημερώνω ότι θα κινηθώ εξωδίκως και δικαστικώς για το δημοσίευμα αυτό της εφημερίδας και το συκοφαντικό του περιεχόμενο».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...