Με οξεία νεφρική ανεπάρκεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Μοιραστειτε το

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο νοσοκομείο Λαμίας, καθώς ο απεργός πείνας παρουσιάζει, πλέον, σημάδια οξείας νεφρικής ανεπάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από πιέσεις των γιατρών της οικογένειά του ο Δημήτρης Κουφοντίνας συναίνεσε στο να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές ενέργειες ανάταξης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών, και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση συνεχίζει την εκδικητική πολιτική απέναντι στο δίκαιο αίτημα του κρατουμένου απεργού πείνας, την ώρα που το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας συζητά σήμερα το αίτημα Κούρτοβικ και Σοφού για μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Χθες το Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα για αναστολή έκτισης ποινής λόγω κινδύνου για την υγεία του με τον ισχυρισμό ότι «συναινεί και αποδέχεται τις επιπλοκές της υγείας του».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...