Με ξεχωριστό τρόπο ο Γ. Σωφρόνης προτρέπει για στήριξη της αγοράς του Σαρωνικού

Μοιραστειτε το

Με έναν πολύ πρωτότυπο και πρότυπο τρόπο ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης  ζητά από τους δημότες και τους αιρετούς να υποστηρίξουν την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις του Δήμου. Ξεκίνησε λοιπόν μια ηλεκτρονική καμπάνια με μια κάρτα που, όπως γράφει στο κείμενο που τη συνοδεύει, σκοπίμως δεν αναγράφει το λογότυπο της παράταξης, προκειμένου η κάρτα να κοινοποιηθεί από όλους, αιρετούς και δημότες ανεξαρτήτως παρατάξεων.

Εδώ λοιπόν έγκειται το πρωτότυποΟι αιρετοί δε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιους είδους κινήσεις, που δεν θέτουν μπροστά το παραταξιακό τους όφελος, παρά το κέρδος όλης της κοινωνίας.

Εδώ έγκειται και το πρότυποστην απόφαση να ενώνεις και όχι να διχάζεις!

Μιλήσαμε με τον κ. Σωφρόνη για την πρωτοβουλία αυτή: «Zητούμενό μας μέσα σε αυτήν την μεγάλη δυσκολία που φέρνει η πανδημία, είναι αποκλειστικά και μόνον η στήριξη της αγοράς μας, των διπλανών μας ανθρώπων, των καταστημάτων της γειτονιάς μας, των επαγγελματιών συμπολιτών μας. Η σκέψη να σπάσουμε τα στεγανά των παρατάξεων και να ενώσουμε τις φωνές μας, είναι κατά την γνώμη μου η μόνη που μπορεί με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα να βοηθήσει».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα