Με μεγάλη συμμετοχή και ασφάλεια διεξήχθη το τριήμερο φεστιβάλ του Δήμου Παλλήνης

Μοιραστειτε το

Με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο φεστιβάλ που πραγματοποίησε ο Δήμος Παλλήνης, στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2020.

Ο Δήμος Παλλήνης έλαβε όλα τα  απαραίτητα μέτρα προστασίας και έτσι πάνω από 2.500 θεατές, τηρώντας πάντα τους κανόνες κατάφεραν να   απολαύσουν  τον Γιάννη Κότσιρα (με τη συμμετοχή της Δήμητρας Μπουλούζου), τον Ορφέα Περίδη με τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη και την Ρένα Μόρφη, σε τρεις μοναδικές συναυλίες, που πραγματοποιήθηκαν στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης Ανθούσας (έναντι Practiker).

Το φεστιβάλ άνοιξε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με τον Γιάννη Κότσιρα να παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα με στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, παλιά, νεότερα αλλά και εμπνευσμένες διασκευές πηγαίνοντας κόντρα στο «γκρίζο» της εποχής. Στο πλευρό του εμφανίστηκε η ερμηνεύτρια και μουσικός Δήμητρα Μπουλούζου η οποία εντυπωσίασε το κοινό τόσο με δεξιοτεχνία της στο βιολί όσο και με φωνητικές της ικανότητες.

Το Σάββατο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης μαζί με τον εντυπωσιακό κιθαρίστα, συνθέτη και ενορχηστρωτή Μανόλης Ανδρουλιδάκη συνέθεσαν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο όπου με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, μεταφέραν το κοινό στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων.

Το φεστιβάλ έκλεισε με τις ασυνήθιστες διασκευές αλλά και τα καινούργια τραγούδια της Ρένα Μόρφη , η οποία μας ταξίδεψε σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια τόσο στο χώρο όσο και στο χρόνο δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα που παρακίνησε το κοινό να χορέψει ακόμα και από τις καρέκλες.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης τις οποίες προσέφεραν οι θεατές κατά την είσοδο τους στο χώρο.          
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα