Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σαρωνικού – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση αιμοδοτών παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το έντονο ψύχος, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 16/1 η 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σαρωνικού υπό τον συντονισμό της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνης αιμοδοσίας του δήμου μας κυρίας Δήμητρας Ράπτη, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Γ. Γεννηματάς», στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Κακλαμανάκης» στο Λαγονήσι, προσθέτοντας 38 επιπλέον φιάλες στην Τράπεζα Αίματος του δήμου. 

Περισσότεροι από 40 πολίτες αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ανάγκες για αίμα – ιδιαίτερα στη συγκυρία που βιώνουμε εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και της πανδημίας λόγω του κορωνοϊού Covid-19, προσήλθαν εθελοντικά, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήμου για να προσφέρουν αίμα, δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Ο Δήμος Σαρωνικού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας – εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι έδειξαν εμπράκτως για ακόμα μια φορά την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. Το “παρών” έδωσαν επίσης αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και η Πολιτική Προστασία του δήμου. 

«Μας γεμίζει ελπίδα για τη συνέχιση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, το γεγονός ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, υπάρχουν πολλοί αιμοδότες – νέοι κυρίως άνθρωποι – που στηρίζουν την προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος του δήμου μας και με την προσφορά τους περιφρουρούν το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια τη ζωή. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι έμπρακτο μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης» δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου. 

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα