Μετωπική σύγκρουση Κοντονή – ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστειτε το

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, με την Κουμουνδούρου να του δείχνει ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου.

Μετωπική είναι πλέον η κόντρα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, ο οποίος οδεύει πλέον προς διαγραφή, καθώς σε δήλωσή του χαρακτηρίζει μνημείο συκοφαντίας και σταλινισμού την ανακοίνωση τoυ Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Η δήλωση Κοντονή

Ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής κ. Σταύρος Κοντονής προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να συνδέσει την παραίτησή μου από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, με υπαρκτές και σοβαρές ενστάσεις που είχα και διατηρώ, για τον τρόπο ψήφισης και το περιεχόμενο διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα, αποτελεί ευθεία διαστρέβλωση των λεγομένων μου, κατά τη συνήθη πρακτική της ΝΔ.

Για πολλοστή φορά τονίζω, ότι η παραίτησή μου υποβλήθηκε στον Πρόεδρο του κόμματος προ τριημέρου και σχετίζεται αποκλειστικά με την καταστροφική εσωστρέφεια, τις ομαδοποιήσεις, τους εσωτερικούς μηχανισμούς και τις δημόσιες αντεγκλήσεις στελεχών του κόμματος εν όψει του συνεδρίου και άλλων σοβαρών εσωκομματικών προβλημάτων τα οποία σε μόνιμη βάση συγκροτούν την πλέον αρνητική εικόνα για το κόμμα και την προοδευτική παράταξη.

Τη στιγμή μάλιστα που απέναντί μας υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία έχει αποτύχει στη διαχείριση σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων.

Επαναλαμβάνω όμως για μια ακόμη φορά, ότι απαράδεκτες διατάξεις στο νέο Ποινικό Κώδικα, όπως η κατάργηση της παρεπόμενης ποινής στερήσεως πολιτικών δικαιωμάτων και η μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα ήταν σοβαρά και ανεπίτρεπτα λάθη.

Χαίρομαι γιατί πληροφορήθηκα ότι με πρωτοβουλία της κοινοβουλευτικής ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα κατατεθεί τροπολογία επαναφοράς των καταργημένων διατάξεων και ελπίζω να τύχει της στήριξης όλων των δημοκρατικών κομμάτων.

Τέλος, επιστρέφω αυτούσια στους εκδότες της, την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ως μνημείο συκοφαντίας και σταλινισμού και απαξιώ να την σχολιάσω».

ΣΥΡΙΖΑ: Υιοθετεί την προπαγάνδα της ΝΔ

Το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως οι δηλώσεις «υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας», είναι «απαράδεκτες» και «αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ και «στο τραπέζι» βρίσκεται και πρόταση διαγραφής του πρώην υπουργού από το κόμμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία”.

Σημειώνεται πως ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης γνωστοποίησε σήμερα την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι η πορεία του κόμματος “δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινωνίας”.

Αναφερόμενος δε στον νέο Ποινικό Κώδικα δήλωσε τα εξής: “Διαφωνούσα με αρκετά σημεία στον νέο Ποινικό Κώδικα, ο οποίος κατά 70% είναι μια θετική μεταρρύθμιση. Εγώ είχα εκφράσει την διαφωνία μου και είχα πει δημοσίως ότι αυτό το νομοθέτημα εκθέτει την Κυβέρνηση (σημ: του ΣΥΡΙΖΑ), καθώς ορισμένες παράμετροι του έχουν να κάνουν και με αποφάσεις, όπως η χθεσινή για την Χρυσή Αυγή. Αυτό όχι μόνο το είχα σκεφθεί εγώ, αλλά υπήρχε και σχετική αρθρογραφία”. Όπως επεσήμανε, “η ποινική μεταχείριση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης είναι ίδια με του μέλους και εγώ αυτό το θεωρώ προβληματικό. Με τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα δεν υπάρχει πλέον στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων και αυτό είναι κάτι που επίσης το είχα αναφέρει, έχοντας στο μυαλό μου και την δίκη για την Χρυσή Αυγή“.

Πολιτικός «σεισμός» από την παραίτηση

Πολιτικό «σεισμό» έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις αλλαγές που έγιναν στον ποινικό κώδικα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες – όπως φαίνεται – θα έχουν αντίκτυπο και στο ύψος των ποινών που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κοντονής τόνισε πως είχε εκφράσει από τότε δημόσια τη διαφωνία του με διατάξεις του νομοσχεδίου, καθώς είχε σκεφτεί και την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

«Ορισμένες από τις αλλαγές αυτές (στον Ποινικό Κώδικα) έχουν να κάνουν με την απόφαση τη χθεσινή και με τις παρεπόμενες ποινές που το δικαστήριο δεν θα επιβάλει διότι δεν υπάρχουν πλέον στον Ποινικό Κώδικα», τόνισε και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που δεν υπάρχει πλέον ως ποινή.

Ο κ. Κοντονής τόνισε επίσης ότι είναι προβληματικό ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης να έχει την ίδια ποινική μεταχείριση με ένα απλό μέλος της Χρυσής Αυγής.

Διευκρίνισε πως δεν πιστεύει ότι οι αλλαγές έγιναν για να πέσει στα μαλακά η Χρυσή Αυγή, πως τους ποινικούς κώδικες τους ετοιμάζει νομοπαρασκευαστική επιτροπή, ωστόσο «την πολιτική ευθύνη για εισαγωγή προς συζήτηση των κωδίκων την έχει η εκάστοτε κυβέρνηση».

Κοντονής: Δεν παραιτήθηκα λόγω Χρυσής Αυγής

«Η παραίτησή μου είχε δοθεί στον πρόεδρο του κόμματος, προφορικά, σε συνομιλία που είχαμε, πριν από 3 μέρες. Δεν έχει καμία σχέση με τις ποινές που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής. Δεν θέλω να υπάρχει συσχέτιση των απόψεών μου για τον νέο ποινικό κώδικα με την παραίτησή μου», ξεκαθάρισε ο κ. Κοντονής στον Alpha 98,9.

«Έχει να κάνει με τα θέματα του κόμματος. Με όλη αυτήν την πορεία που την βλέπουμε την τελευταία περίοδο. Θεωρώ ότι είναι ασφυκτική για ορισμένους ανθρώπους που δεν ανήκουμε ούτε σε τάσεις, ούτε σε μηχανισμούς και σε όλα αυτά τα πράγματα. Όλη αυτή η εικόνα των δημόσιων αντιπαραθέσεων, εγώ τη θεωρώ απαράδεκτη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει κατεπείγουσα τροπολογία για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

Πρόταση τροπολογία κατέθεσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά τη δίκη της Χρυσής Αυγής ζητώντας «μέχρι το μεσημέρι να κατατεθεί τροπολογία για τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής».

Αναλυτικά η παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση στην Ολομέλεια:

«Χθες, γεννήθηκε μια νέα ιστορική επέτειος για τη Δημοκρατία, για τη Δικαιοσύνη, για την αντιφασιστική συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας. Χάρις στο αίμα αυτού του παιδιού, του παλικαριού από το Κερατσίνι, του Παύλου Φύσσα, ποτίστηκε για μια ακόμη φορά το αιωνόβιο δέντρο της Δημοκρατίας. Και από χθες χάρις και στον αγώνα το νομικό, τον κοινωνικό, το συλλογικό, τον πολιτικό, το δημοσιογραφικό όλων των προηγούμενων ετών είναι επιτέλους καταδικασμένη η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Με βάση τον παλαιότερο ποινικό κώδικα η Χρυσή Αυγή και τα ηγετικά της στελέχη τα οποία επρόκειτο να καταδικαστούν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και για τη διεύθυνση αυτής, επρόκειτο να στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα μόνο μετά από αμετάκλητη απόφαση, δηλαδή μόνο μετά το τριτοβάθμιο επίπεδο δικανικής κρίσης. Με βάση, λοιπόν, τον παλαιό ποινικό κώδικα δε θα μπορούσε η Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της να στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα με βάση τη χθεσινή απόφαση όπως αυτή τελικά θα εξειδικευτεί, με βάση τις ποινές που θα αποδοθούν. Με βάση το νέο ποινικό κώδικα η Νομοπαρασκευαστική Επιστημονική Επιτροπή που το συνέταξε έχει διατυπώσει την άποψη ότι η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων άπτεται της εκλογική νομοθεσίας, δηλαδή κατεξοχήν ζήτημα αρμοδιότητας, πρωτοβουλίας του υπουργείο Εσωτερικών. Επειδή οι περιστάσεις είναι εξαιρετικές, σπουδαίες και σημαντικές διατυπώνω εκ μέρους του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και όλης της ΚΟ μας προς τον Υπουργό Εσωτερικών την πρόταση μέχρι το μεσημέρι να καταθέσει τροπολογία για τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής. Και ενημερώνω και τον κύριο Υπουργό και το Σώμα και ορισμένους φίλους παλαιότερα μελών και απόψεων της Χρυσής Αυγής που φωνασκούν τώρα, ότι αν δεν το κάνει μέχρι το μεσημέρι τότε θα καταθέσουμε εμείς δική μας βουλευτική τροπολογία και θα ζητήσουμε να γίνει αποδεκτή».

ΝΔ: Απύθμενη η υποκρισία Τσίπρα

Για «σοκαριστικές αποκαλύψεις Κοντονή», κάνει λόγο η ΝΔ με ανακοίνωσή της, με αφορμή δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

«Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κοντονή, αποδεικνύουν τον απροκάλυπτο κυνισμό και την απύθμενη υποκρισία του κ. Τσίπρα. Χθες ήταν έξω από το Εφετείο ζητώντας καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ενώ ως πρωθυπουργός φρόντιζε να “πέσουν στα μαλακά”. Από την σημερινή αποκάλυψη εξηγούνται πολλά, και, κυρίως, γιατί η υπόθεση αυτή βάλτωσε επί της θητείας του».

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μπορούσε να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα, δεν προλάβαμε την τροποποίηση λόγω εκλογών

«Η ΝΔ, που τόσα χρόνια φλερτάρει με τη Χρυσή Αυγή, συνεχίζει τη χυδαία προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και την κατηγορεί ότι «εν αναμονή της ανακοίνωσης των ποινών για τους νεοναζί, στέλνει μήνυμα “να πέσουν στα μαλακά”». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντά στη ΝΔ καταλογίζοντας της «χυδαία ψέματα» και «παραμύθια».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης ξέπλενε τα εγκλήματα και τις δολοφονίες της Χρυσής Αυγής πριν δύο χρόνια δηλώνοντας πως “η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει, η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την Αριστερά τα τελευταία χρόνια”». Επιπλέον, αναφέρει ότι «ο βουλευτής της ΝΔ κ. Παπαδημητρίου ζητούσε “μία σοβαρή Χρυσή Αυγή” που “να συνεργαστεί με τη ΝΔ”». Ακόμη ότι «ο γ.γ. του υπουργικού Συμβουλίου του κ. Σαμαρά συνωμοτούσε με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής», ότι «η ΝΔ χέρι χέρι με τη Χρυσή Αυγή δίχασε τους Έλληνες με τις φασιστικές δηλώσεις για “προδοσία” για τη Συμφωνία των Πρεσπών» και πως «ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει τα παιδιά του Παττακού και του Παπαδόπουλου υπουργούς στην κυβέρνησή του».

Κατόπιν αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «σήμερα έρχονται αυτοί να κουνήσουν το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και την Αριστερά για σύμπλευση με τους νεοναζί» και απαντά «για να τελειώνουν τα παραμύθια, χυδαία ψέματα της ΝΔ».

Για τη διάρκεια της δίκης

Συγκεκριμένα, ως προς τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, αναφέρει ότι ξεκίνησε το 2015 «με την κυβέρνηση της ΝΔ να μην έχει φροντίσει καν για την ύπαρξη αίθουσας ώστε να διεξαχθεί μία τόσο μεγάλη δίκη». «Αν δεν είχε πάρει μία σειρά από θεσμικά μέτρα επίσπευσης της δίκης η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή θα τελείωνε το 2025», τονίζει.

Ειδικότερα αναφέρει:

-«Ξεκίνησε η δημιουργία νέων αιθουσών στο Εφετείο και απελευθερώθηκε η Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εφετείου, που ορίστηκε ως χώρος διενέργειας της δίκης της Χρυσής Αυγής.

-Κατά την εξάμηνη αποχή των δικηγόρων, ο ΔΣΑ αρνήθηκε αίτημα της πολιτικής αγωγής για εξαίρεση της δίκης της Χρυσής Αυγής ώστε να μην καθυστερήσει.

– Επί υπουργίας Καλογήρου προωθήθηκε η υλοποίηση των αυτονόητων αιτημάτων της πολιτικής αγωγής, αφού προβλέφθηκε απαλλαγή των μελών του δικαστηρίου από άλλες υποχρεώσεις τους για την επίσπευση της δίκης.

– Επίσης ορίστηκαν πάνω από 15 δικάσιμες ανά μήνα για την επίσπευση της δίκης.

Οι ίδιοι οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής αναγνώρισαν πως αυτά τα μέτρα οδήγησαν στην επίσπευση της δίκης».

Για το νέο Ποινικό Κώδικα

Ως προς τον νέο Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε το 2019, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «καταρτίστηκε από ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή μετά από εργασίες δέκα ετών και δεν ήταν δουλειά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κορυφαίων καθηγητών, δικαστών, δικηγόρων κ.λπ. της χώρας». Αναφέρει ότι «προβλέπει μεγαλύτερη και πραγματική έκτιση ποινών σε σχέση με τον παλαιό ΠΚ», καθώς «με τον παλιό ΠΚ οι ποινές ήταν ονομαστικές και ψευδείς. Μπορεί να ήταν πολύ μεγάλες στα χαρτιά, αλλά εν τέλει εκτιόταν μικρότερο μέρος τους». Αντίθετα, σημειώνουν, «με το νέο ΠΚ οι ποινές είναι ειλικρινείς, αφού οι καταδικασθέντες εκτίουν μεγαλύτερο μέρος της ποινής που επιβάλλεται». Προσθέτουν επί παραδείγματι ότι για ποινές κάθειρξης αν κάποιος καταδικαζόταν με τον παλιό ΠΚ θα έπρεπε για να απολυθεί με καλή διαγωγή να εκτίσει 1/3 της ποινής του, ενώ με τον νέο ΠΚ θα πρέπει για να απολυθεί με καλή διαγωγή να εκτίσει τα 2/5 της ποινής. Αντίστοιχα, για ισόβια κάθειρξη με τον παλιό ΠΚ έπρεπε να εκτίσει 15 έτη, ενώ βάσει του νέου ΠΚ 16 έτη. «Η τελική ευθύνη για την ακριβή ερμηνεία και εφαρμογή των διατάξεων κάθε νόμου ανήκει, βέβαια, πάντα στο δικαστήριο που τις εφαρμόζει», τονίζει.

Σημειώνει δε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι «η ΝΔ ως κυβέρνηση έκανε αναθεώρηση του νέου ΠΚ για επιμέρους διατάξεις και δεν άλλαξε τίποτα από όσα δήθεν την ενοχλούν σήμερα». Ωστόσο, «το μόνο που έσπευσε να νομοθετήσει αλλάζοντας τον ΠΚ ήταν να επιστρέψει τους δεσμευμένους λογαριασμούς όσων ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και να δώσει ασυλία σε τραπεζικά στελέχη».

Για τη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

Αναφορικά με το ζήτημα της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ακόμη και με τον προηγούμενο ΠΚ και με βάση το Σύνταγμα, η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων θα επερχόταν μόνο όταν η δικαστική απόφαση γίνει αμετάκλητη. Δηλαδή μετά και τη διαδικασία αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, σε περίπου δέκα χρόνια από σήμερα». Με λίγα λόγια, συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «και με τον παλιό ΠΚ οι καταδικασμένοι πρωτόδικα χρυσαυγίτες δεν θα στερούνταν σήμερα των πολιτικών τους δικαιωμάτων».

Προσθέτει ότι ο νέος ΠΚ προέβλεψε μετά από αμετάκλητη απόφαση την αυτοδίκαιη έκπτωση από κάθε δημόσιο αξίωμα, όπως προβλέπει και το Σύνταγμα και σημειώνει πως «αυτό που απαιτείται, όπως είχε επισημάνει και η νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, είναι τροποποίηση στην εκλογική νομοθεσία, ώστε να ρυθμιστεί και το ζήτημα της ανακήρυξης πολιτικών κομμάτων και των κωλυμάτων εκλογιμότητας». Κάτι που, όπως υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «δεν έγινε λόγω των πρόωρων εκλογών τον Ιούλιο, ένα μήνα μετά τις αλλαγές στον ΠΚ και για το οποίο η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα ενάμισι χρόνο και τώρα κουνάει το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ». «Για αυτόν τον λόγο και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προτείνει γίνει διακομματικά νομοθετική πρόβλεψη που να λύνει το συγκεκριμένο ζήτημα», σημειώνει.

ΚΙΝΑΛ: Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Οι σημερινές δηλώσεις Κοντονή, δημιουργούν μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής.

«Από τις δηλώσεις του προκύπτει ότι οι αλλαγές που έγιναν στον ποινικό κώδικα από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την σύμφωνη γνώμη του κ. Τσίπρα, οδηγούν στο να μην στερηθεί τα πολιτικά της δικαιώματα η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

Το ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι από τη στιγμή που ο κ. Κοντονής είχε επισημάνει τον κίνδυνο αυτό, «η επιλογή αυτών των απαράδεκτων αλλαγών ήταν απόλυτα συνειδητή. Γι’ αυτό και είναι υπόλογοι».

Κανέλλη για Κοντονή: Πολύ αργά για δάκρυα

«Προς τιμήν του Κοντονή αλλά είναι πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα», σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και νομικός μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Πρόσθεσε πως τέτοιες καταγγελίες πρέπει να λέγονται την ώρα που γίνονται και όχι μόνο με αφορμή τη Χρυσή Αυγή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η «μπλόφα» του Ερντογάν: Πώς και γιατί «τσίμπησαν» οι Ευρωπαίοι στις ψευτιές του «σουλτάνου»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...