Μεταγραφική επίθεση του Ολυμπιακού

Μοιραστειτε το

Η διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, σε συνδυασμό με την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς για μεγάλο βάθος και αρκετές επιλογές ανά θέση, φέρνει τον Ολυμπιακό σε μεταγραφική επίθεση.

Οι πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ, τον 24χρονο Τυνήσιο διεθνή δεξιό μπακ (έχει γερμανικό διαβατήριο), ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα σήμερα ή αύριο για να ολοκληρωθεί η υπόθεσή του και να αποτελέσει την εναλλακτική πίσω από τον Ραφίνια.

Ο Ντρέγκερ, που ανήκει στη Φράιμπουργκ, πέρυσι έπαιξε ως δανεικός στην Πάντεμπορν κάνοντας 18 συμμετοχές, με ένα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ είναι 13 φορές διεθνής.

Ακόμη, όπως έγραψε η βρετανική ιστοσελίδα «footballinsider», ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 31χρονου ακραίου επιθετικού Γιανίκ Μπολασί, της Έβερτον.

Ο Μπολασί δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης. 

Πέρυσι ο Μπολασί αγωνίστηκε δανεικός στην Πορτογαλία για τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ σε 25 αγώνες.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...