Μετά το σοκ στην Κρήτη διαμαρτυρία για τις κακοποιήσεις ζώων | ΣΚΑΪ

Μοιραστειτε το

Της Σταματίνας Σταματάκου

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η βάναυση κακοποίηση σκύλου στο χωριό Κουνουπιδιανά των Χανίων, όπου ο κηδεμόνας του σκύλου τον κρέμασε και του έκοψε με τανάλια του όρχειςΗ οργή για τον δράστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μεγάλη με πλήθος κόσμους να ζητά αυστηρότερους νόμους. 

Η κινητοποίηση είναι επίσης μεγάλη και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Αστόριας, με αίτημα το τέλος των κακοποιήσεων των ζώων.

Οι διοργανωτές δήλωσαν στο SKAI.gr: «Πρέπει να καταλάβουν ότι όταν γίνεται κάτι θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε η φωνή τους και δεν είναι μόνα τους. Πρέπει ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια και να δει τι συμβαίνει στο νησί της Κρήτης. Πρέπει να παλέψουμε για τα δικαιώματα τους και να φωνάξουμε. Φτάνει πια, πρέπει να μπει ένα τέλος.
Η δολοφονία των ζωων δεν είναι πλημμέλημα είναι κακούργημα.  Ζητάμε αυστηρούς νόμους που θα εφαρμόζονται, δεν θέλουμε να προβούμε στην αυτοδικία. Πρέπει η κυβέρνηση να πάρει μέτρα, γιατί δεν πρέπει κανείς να πάρει το νόμο στα χέρια του. Χθες ήταν ένας σκύλος – Αύριο αν είναι ένα παιδί; Μία γυναίκα;»

Οι διοργανωτές τόνισαν ότι ο κόσμος πρέπει να προσέλθει με μάσκες και τηρώντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Πηγή
Author: mkiassou

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βίντεο-σοκ στη Νιγηρία: Η στιγμή που ελικόπτερο πέφτει έξω από τράπεζα στο Λάγκος – Τέσσερις τραυματίες

Το ελικόπτερο συνετρίβη στην Ικέτζα, μια πολυσύχναστη συνοικία της...

Αμερικανοί βουλευτές καταδικάζουν την επίθεση των Τουρκοκυπρίων εναντίον της UNFICYP

Γκας Μπιλιράκης, Κρις Πάπας, Νικόλ Μαλλιωτάκη και Ντίνα Τίτους...

«Η ΑΕΚ θα δώσει 3 εκατ. ευρώ για Ραμάλιο – Θα υπάρξει συμφωνία με Αϊντχόφεν»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία, οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται...