Μεξικό: Κανονικά, παρά την πανδημία, θα διεξαχθεί στην «παραλία των νεκρών» το φεστιβάλ… γυμνιστών! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Παρά την πανδημία στο Μεξικό αποφάσισαν να διεξαχθεί κανονικά (και με το νόμο) το φημισμένο φεστιβάλ γυμνιστών στην Zipolite, γνωστή και ως «παραλία των νεκρών»!  

Πρόκειται για το Festival Nudista Zipolite, το οποίο κάθε χρόνο στις αρχές Φεβρουαρίου λαμβάνει χώρα στη Zipolite, τη μοναδική νόμιμη παραλία γυμνιστών της χώρας και υποδέχεται περί τα 4.000 άτομα από όλον τον κόσμο. Ωστόσο, φέτος υπήρχαν επιφυλάξεις στο κατά πόσο είναι ασφαλές να διεξαχθεί το εν λόγω event, καθώς το Μεξικό μετράει συνολικά 1,4 εκατομμύρια κρούσματα και περίπου 130.000 νεκρούς.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αξιωματούχοι στην πόλη San Pedro Pochutla, όπου βρίσκεται η «παραλία των νεκρών», έχουν συμφωνήσει να διοργανώσουν το φεστιβάλ, εφόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα της χώρας. Ο Benjamín Martínez López, εκπρόσωπος της Bienes Comunales, ισχυρίστηκε ότι οι διοργανωτές και η Γραμματεία Υγείας του San Pedro Pochutla επιβεβαίωσαν ότι η εκδήλωση θα έπρεπε να είναι ιδανικά οργανωμένη για να προχωρήσει.

Είπε ότι αποτελεί ευκαιρία για την πόλη κυρίως για οικονομικούς λόγους, αφού έχει πληγεί λόγω της πανδημίας. Οι διαφημίσεις για το Φεστιβάλ Nudista Zipolite 2021, πάντως, κάλεσαν τους επισκέπτες να λάβουν επιπλέον προφυλάξεις, εάν σκοπεύουν να παρευρεθούν.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα